Rozmýšľate nad úverom na bývanie? Máme pre vás 7 tipov!

Uvažujete nad vlastnou strechou nad hlavou? Prečítajte si niekoľko zaujímavých rád ako na to od Slovenskej sporiteľne, ktorá je na Slovensku lídrom v poskytovaní úverov na bývanie.

1. Chcete si peniaze na nové bývanie vybaviť pohodlne a rýchlo? Požiadajte o Úver na bývanie

S Úverom na bývanie sa môžete do nového sťahovať prekvapivo rýchlo. Informácia o schválení žiadosti o úver vám môže prísť SMS správou.    2. Získajte bonus na znalecký posudok Ak teraz požiadate o  Úver na bývanie, zaplatíte za znalecký posudok vypracovaný zmluvným znalcom banky o 80 eur menej.   3. Posielajte si príjem na účet a môžete dostať lepší úrok Ak si budete posielať na účet v Slovenskej sporiteľni príjem vo výške aspoň 1,5-násobku mesačnej splátky úveru (min. 250 eur), Úver na bývanie získate s úrokom nižším o 0,5 % a ak máte úver aj poistený, s úrokom nižším celkovo až o 0,7 %. Úroková sadzba Úveru na bývanie fixná na päť rokov je v takom prípade od 3,99 % a úroková sadzba hypotekárneho úveru pre mladých fixná na päť rokov je od 0,99 %.  4. Zafixujte si výhodnú úrokovú sadzbu na dlhšie, ideálne na 5 rokov. Ochránite sa tak pred zmenou výšky úrokovej sadzby.  5. Využite progresívne splácanie Vďaka nemu môžete získať vyšší úver a splátky prispôsobiť svojim možnostiam.  6. Požiadajte o hypotekárny úver pre mladých Na päť rokov tak môžete získať úrok nižší až o 3 % ročne!   7. Zbavte sa nevýhodného úveru Ak máte nevýhodný úver, môžete sa ho zbaviť a prefinancovať ho výhodnejším. Takýto úver získate v Slovenskej sporiteľni bez spracovateľského poplatku.  Poznámka: Úrokové sadzby Úveru na bývanie sú už od 3,99 % ročne po zohľadnení programu Výhodný súčet / od 4,69 % ročne bez zohľadnenia programu Výhodný súčet pri 5-ročnej fixácii a Hypotekárneho úveru pre mladých od 0,99 % ročne po zohľadnení programu Výhodný súčet / od 1,69 % ročne bez zohľadnenia programu Výhodný súčet tiež pri 5-ročnej fixácii.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.