Rozmýšľate nad úverom na bývanie? Máme pre vás 7 tipov!

Uvažujete nad vlastnou strechou nad hlavou? Prečítajte si niekoľko zaujímavých rád ako na to od Slovenskej sporiteľne, ktorá je na Slovensku lídrom v poskytovaní úverov na bývanie.

1. Chcete si peniaze na nové bývanie vybaviť pohodlne a rýchlo? Požiadajte o Úver na bývanie

S Úverom na bývanie sa môžete do nového sťahovať prekvapivo rýchlo. Informácia o schválení žiadosti o úver vám môže prísť SMS správou.    2. Získajte bonus na znalecký posudok Ak teraz požiadate o  Úver na bývanie, zaplatíte za znalecký posudok vypracovaný zmluvným znalcom banky o 80 eur menej.   3. Posielajte si príjem na účet a môžete dostať lepší úrok Ak si budete posielať na účet v Slovenskej sporiteľni príjem vo výške aspoň 1,5-násobku mesačnej splátky úveru (min. 250 eur), Úver na bývanie získate s úrokom nižším o 0,5 % a ak máte úver aj poistený, s úrokom nižším celkovo až o 0,7 %. Úroková sadzba Úveru na bývanie fixná na päť rokov je v takom prípade od 3,99 % a úroková sadzba hypotekárneho úveru pre mladých fixná na päť rokov je od 0,99 %.  4. Zafixujte si výhodnú úrokovú sadzbu na dlhšie, ideálne na 5 rokov. Ochránite sa tak pred zmenou výšky úrokovej sadzby.  5. Využite progresívne splácanie Vďaka nemu môžete získať vyšší úver a splátky prispôsobiť svojim možnostiam.  6. Požiadajte o hypotekárny úver pre mladých Na päť rokov tak môžete získať úrok nižší až o 3 % ročne!   7. Zbavte sa nevýhodného úveru Ak máte nevýhodný úver, môžete sa ho zbaviť a prefinancovať ho výhodnejším. Takýto úver získate v Slovenskej sporiteľni bez spracovateľského poplatku.  Poznámka: Úrokové sadzby Úveru na bývanie sú už od 3,99 % ročne po zohľadnení programu Výhodný súčet / od 4,69 % ročne bez zohľadnenia programu Výhodný súčet pri 5-ročnej fixácii a Hypotekárneho úveru pre mladých od 0,99 % ročne po zohľadnení programu Výhodný súčet / od 1,69 % ročne bez zohľadnenia programu Výhodný súčet tiež pri 5-ročnej fixácii.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018