Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Bardejovské Kúpele ... oáza zdravia a oddychu

Naše kúpele patria medzi najstaršie a najkrajšie na Slovensku. Nachádzajú sa uprostred prekrásnej prírody horného Šariša.

Bardejovské Kúpele sa nachádzajú na severo – východe Slovenska, v Nízkych Beskydách, medzi Čergovom a Ondavskou vrchovinou. Prvá zmienka o bardejovských minerálnych prameňoch  je zaznamenaná v listine kráľa Bela IV. z roku 1247.

Hlavným bohatstvom kúpeľov sú vzácne prírodné liečivé zdroje, ktoré svojim zložením patria  medzi najvýznamnejšie minerálne pramene v Európe. pramen-r683_res.jpg

Bardejovské Kúpele tvorí kolonáda s 8 minerálnymi prameňmi, Kúpeľným domom, ktorý je spojený presklennými chodbami s liečebnými domami Astória, Ozón a Alžbeta. V posledných rokoch prechádzajú kúpele neustálou inováciou a modernizáciou.  Svojim klientom  poskytujú ubytovanie v moderne vybavených jedno a dvojposteľových izbách alebo apartmánoch  liečebných domov Ozón, Astória, Alžbeta, Fontána, Blanka a ich dependancoch.

liecebnedomy-r271_res.jpg

Hlavným bohatstvom svetoznámych Bardejovských Kúpeľov sú vzácne prírodné liečivé zdroje. Svojim zložením patria medzi najvýznamnejšie v Európe. O ich blahodarnom účinku sa môžete presvedčiť pri pitných kúrach. V Bardejovských Kúpeľoch sa liečia celoročne dospelí i detskí pacienti.  Ako hlavné indikácie sa tu liečia ochorenia tráviaceho, choroby obehového ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej premeny, netuberkulózne ochorenia dýchacích ciest, onkologické ochorenia, ochorenia pohybového aparátu, ženské ochorenia, nervové ochorenia, ochorenia obličiek a močových ciest a choroby z povolania.

Načítavam video...

Väčšina liečebných procedúr sa uskutočňuje v modernom kúpeľnom dome, v ktorom sa okrem iného nachádza aj kúpeľná poliklinika a laboratóriá.

Novinkou je moderné wellness spa, ktoré sa sprevádzkovalo len minulého roku a jeho súčasťou je vodný a saunový svet.

wellness-r241_res.jpg

Vrelo vám odporúčame liečebný pobyt v našich kúpeľoch, ktorý pomôže regenerácii vášho organizmu a prinavrátenia zdravia. A preto ak ste sa ešte nerozhodli, radi prispejeme k vašej maximálnej spokojnosti a tešíme sa na vašu návštevu. Viac o nás, našich kúpeľoch, procedúrach, liečebných pobytoch, cenníky a potrebné kontakty nájdete na www,kupele-bj.sk . Do skorého videnia v Bardejovských Kúpeľoch!!!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.