Projekty Media & Communication Consulting na SABRE Awards bodujú

Na dva shortlisty úspešne premenila PR agentúra Media & Communication Consulting obe svoje prihlášky v najprestížnejšej medzinárodnej súťaži PR komunikačných kampaní!

Na dva shortlisty úspešne premenila PR agentúra Media & Communication Consulting obe svoje prihlášky v najprestížnejšej medzinárodnej súťaži PR komunikačných kampaní pre región Európy, Blízkeho východu a Afriky.

O zlatú sošku SABRE Awards zabojuje zo shortlistu v kategórii Spotrebiteľské zdravie (CONSUMER HEALTH) interaktívny projekt Wécko hliadka – „Tu ide o zdravie močových ciest“ pre značku Urinal®, v kategórii Krízová komunikácia (CRISIS MANAGEMENT) sa medzi TOP 5 nominovaných projektov dostala komunikačná kampaň v rámci metanolovej kauzy realizovaná pre Sekciu importérov liehovín pri Zväze obchodu a cestovného ruchu SR.

„Obe nominácie sú predovšetkým veľkým vyznamenaním kreativity a nadšenia všetkých kolegov, ktorých prácu si nesmierne cením. Rovnako by som sa touto cestou rada poďakovala za skvelú spoluprácu aj našim klientom - spoločnosti Walmark® a všetkým členom Sekcie importérov liehovín, pre ktorých sme nominované projekty mohli realizovať,“ hovorí Katarína Droppová, Managing Director Media & Communication Consulting.

„S realizáciou dlhodobého projektu Wécko hliadka agentúrou Media & Communication Consulting sme veľmi spokojní. Spoločne s našimi priaznivcami „Wécko hliadkármi“ sa snažíme upozorňovať na problematiku verejných toaliet, aby sa ich kvalita neustále zlepšovala. Zíde sa nám to predsa všetkým!“, hovorí senior brand manager značky Urinal® Tomáš Kadúc.

Roman Pócs, predseda Sekcie importérov liehovín k nomináciám dodáva: „Sme radi, že sme mohli pracovať s profesionálmi z PR agentúry Media & Communication Consulting a verím, že sa ešte stretneme pri realizácii ďalšieho, omnoho príjemnejšieho projektu.“ Sekcia importérov liehovín združuje najvýznamnejšie značky prestížnych svetových a českých alkoholických nápojov, ako je GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Slovakia, JAN BECHER – SLOVENSKO, RUDOLF JELÍNEK Slovakia či STOCK Slovakia.

Medzi to najlepšie, čo PR v regióne EMEA za minulý rok ponúklo, sa agentúra Media & Communication Consulting prebojovala v konkurencii rekordných viac ako 2400 prihlásených projektov. Na tohtoročnom SABRE Awards tak budú Slovensko zastupovať až štyri agentúry so spolu siedmymi nominovanými projektmi.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.