Najkvalitnejšie odpovede v e-mailovej komunikácii sú od Orangeu

Vyplynulo to z prieskumu spoločnosti MindBridge Consulting, ktorý hodnotí kvalitu e-mailovej komunikácie slovenských mobilných operátorov.

Orange obstál najlepšie zo slovenských operátorov v ôsmej vlne prieskumu zameranom na kvalitu e-mailovej komunikácie so zákazníkom. Prieskum každého pol roka realizuje výskumná spoločnosť MindBridge Consulting.

Odpovede operátorov sú hodnotené na základe dvoch kľúčových ukazovateľov. Prvým je ECS (Essential Communication Score), ktorý pokrýva rýchlosť odpovedí, korporátne informácie (pozdravenie, meno pracovníka a kontakty na spoločnosť) a vlastný obsah odpovede (či sú poskytnuté všetky požadované informácie). Druhým ukazovateľom je PAS (ProActive Score), ktorý sleduje proaktívnu komunikáciu operátora smerujúcu k predaju alebo vyššej spokojnosti zákazníka.

„V rámci našej stratégie kontinuálne posilňujeme elektronickú komunikáciu so zákazníkmi, a to nielen prostredníctvom e-mailov, ale aj pomocou sociálnych médií. Naši zákazníci sa na nás môžu kedykoľvek obrátiť či už klasickými kanálmi, tak i prostredníctvom Facebooku a najnovšie aj Twitteru. Chceme, aby získali všetky informácie takou formou, ktorá im najviac vyhovuje. Nielen obsah, ale aj forma doručenia informácií je pre nás kľúčová, “ hovorí Vladislav Kupka, riaditeľ úseku služieb zákazníkom spoločnosti Orange Slovensko.

Priemerná dĺžka odpovede Orangeu je približne 48 hodín. Orange spomedzi slovenských operátorov odpovedal na otázky zákazníkov najpresnejšie a poskytol im najviac doplňujúcich odpovedí.

Prieskum prebiehal formou mystery e-mailingu. Pre účely projektu bolo vytvorených 50 nezávislých e-mailových adries, z ktorých boli zaslané otázky na operátorov zamerané na produkty, služby, inovácie, poradenstvo, ceny a dostupnosť. V prieskume na druhom mieste skončilo O2 a na treťom Telekom.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.