Učil sa u jedného z najlepších na svete

Ku kráse neodmysliteľne patria aj šperky. Z dielne charizmatického klenotníka z Lučenca vychádzajú originálne a fascinujúce kolekcie šperkov pod značkou Golden eye Diamond.

František Holub sa učil zakladať brilianty u Vitaijho Kricuka ktorý je považovaný za jedného z najlepších vo svete. Jeho žiaci robia pod najzvučnejšími značkami .No p.Holub ostáva zatiaľ verný Slovensku napriek ponukám pracovať v zahraničí.

Napriek tomu má svojich zákazníkov už aj v  zahraničí. Jeho šperky sú  v Rakúsku, Taliansku, Čechách, Maďarsku, Nemecku ale aj v súkromnej zbierke v Amerike.

goldeneye-r684_res.jpg

„Som dosť náročný sám na seba a zvyšovať na seba nároky je pre mňa kľúčové.. V tejto oblasti je potrebná neskutočná priam mikroskopická presnosť ,príjemné pracovné prostredie ,precíznosť ,profesionálny prístup .Priorita je kvalita nie kvantita a hlavne mať čistú myseľ “ prízvukuje klenotník.´

Golden eye Diamond, to je briliantová krása

Ku kráse neodmysliteľne patria aj šperky. Z dielne charizmatického klenotníka z Lučenca vychádzajú originálne a fascinujúce kolekcie šperkov pod značkou Golden eye Diamond. Ako jediný na Slovensku vyrába šperky v kombinácii s ruskými technikami fasovania drahých kameňov. Medzi odborníkmi i fajnšmekrami je to najuznávanejšia technika na svete.

Je veľký rozdiel, keď si kúpite šperk v bežnom zlatníctve a u klenotníka. Keď si dáte vyrobiť šperk u klenotníka, budú to v každom prípade lepšie investované peniaze. Šperk je kvalitnejšie prepracovaný a jeho životnosť bude niekoľkonásobne väčšia a doma sa budete tešiť z dobrej a návratnej investície.

Najlepšia kvalita

Svojim zákazníkom ponúka originálne šperky vyrobené za pomoci tých najnovších technológií, ako je 3D program, špičkový mikroskop a mnohé ďalšie zariadenia, ktoré pochádzajú z Ameriky, Japonska či Nemecka. Šperk vidíte v dokonalej kráse už pred jeho zhotovením  .

„Šperk je ideálnym médiom pre návrhárov, ako vyjadriť svoju kreativitu bez hranice. Rovnako každý šperk vyjadruje aj charakter osoby, ktorá ho nosí,“ hovorí klenotník. Uspokojí tak aj tých najnáročnejších zákazníkov. Výsledkom jeho práce je komplexná dokonalosť.

Osobné stretnutie len po dohodnutom termíne telefonicky alebo mailom.

Lučenec, Jókaiho ulica číslo 25 (otváracie hodiny: pondelok až piatok od 9. 00 hod. do 17. 00 hod.), mobil: 0907 874 270, facebook,  webová stránka: http://gbodo2.wix.com/goldeneyediamond, mailová adresa goldeneye.fh.@gmail.com.

goldeneye3-r281_res.jpg

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.