Učil sa u jedného z najlepších na svete

Ku kráse neodmysliteľne patria aj šperky. Z dielne charizmatického klenotníka z Lučenca vychádzajú originálne a fascinujúce kolekcie šperkov pod značkou Golden eye Diamond.

František Holub sa učil zakladať brilianty u Vitaijho Kricuka ktorý je považovaný za jedného z najlepších vo svete. Jeho žiaci robia pod najzvučnejšími značkami .No p.Holub ostáva zatiaľ verný Slovensku napriek ponukám pracovať v zahraničí.

Napriek tomu má svojich zákazníkov už aj v  zahraničí. Jeho šperky sú  v Rakúsku, Taliansku, Čechách, Maďarsku, Nemecku ale aj v súkromnej zbierke v Amerike.

goldeneye-r684_res.jpg

„Som dosť náročný sám na seba a zvyšovať na seba nároky je pre mňa kľúčové.. V tejto oblasti je potrebná neskutočná priam mikroskopická presnosť ,príjemné pracovné prostredie ,precíznosť ,profesionálny prístup .Priorita je kvalita nie kvantita a hlavne mať čistú myseľ “ prízvukuje klenotník.´

Golden eye Diamond, to je briliantová krása

Ku kráse neodmysliteľne patria aj šperky. Z dielne charizmatického klenotníka z Lučenca vychádzajú originálne a fascinujúce kolekcie šperkov pod značkou Golden eye Diamond. Ako jediný na Slovensku vyrába šperky v kombinácii s ruskými technikami fasovania drahých kameňov. Medzi odborníkmi i fajnšmekrami je to najuznávanejšia technika na svete.

Je veľký rozdiel, keď si kúpite šperk v bežnom zlatníctve a u klenotníka. Keď si dáte vyrobiť šperk u klenotníka, budú to v každom prípade lepšie investované peniaze. Šperk je kvalitnejšie prepracovaný a jeho životnosť bude niekoľkonásobne väčšia a doma sa budete tešiť z dobrej a návratnej investície.

Najlepšia kvalita

Svojim zákazníkom ponúka originálne šperky vyrobené za pomoci tých najnovších technológií, ako je 3D program, špičkový mikroskop a mnohé ďalšie zariadenia, ktoré pochádzajú z Ameriky, Japonska či Nemecka. Šperk vidíte v dokonalej kráse už pred jeho zhotovením  .

„Šperk je ideálnym médiom pre návrhárov, ako vyjadriť svoju kreativitu bez hranice. Rovnako každý šperk vyjadruje aj charakter osoby, ktorá ho nosí,“ hovorí klenotník. Uspokojí tak aj tých najnáročnejších zákazníkov. Výsledkom jeho práce je komplexná dokonalosť.

Osobné stretnutie len po dohodnutom termíne telefonicky alebo mailom.

Lučenec, Jókaiho ulica číslo 25 (otváracie hodiny: pondelok až piatok od 9. 00 hod. do 17. 00 hod.), mobil: 0907 874 270, facebook,  webová stránka: http://gbodo2.wix.com/goldeneyediamond, mailová adresa goldeneye.fh.@gmail.com.

goldeneye3-r281_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.