Egypt pre bezpečnosť klientov zrušila väčšina slovenských CK

CK TIP travel, a.s. sa na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte rozhodla pristúpiť k zrušeniu všetkých leteckých pobytových zájazdov.

Vyhlásenie cestovnej kancelárie TIP travel, a.s. k aktuálnej situácii v Egypte.

Na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte sme sa rozhodli pristúpiť k zrušeniu leteckých pobytových zájazdov v letoviskách Hurghada, Makadi Bay a Soma Bay.

Táto zmena je v záujme bezpečnosti klientov cestovnej kancelárie TIP travel ako aj jej zamestnancov i keď situácia v oblasti Hurghada je pokojná.

Našim klientom, ktorí mali v nasledujúcich dňoch nastúpiť na dovolenkový pobyt v destinácii Hurghada sa za tento krok ospravedlňujeme, avšak dúfame, že ho prijmú s pochopením. Všetkých dotknutých klientov žiadame, aby sa v čo najkratšom čase skontaktovali s predajnými miestami, kde si kupovali svoj dovolenkový pobyt.

Vzhľadom na uvedené kroky, všetkým dotknutým klientom našej, aj iných CK, garantujeme špeciálne zvýhodnené ponuky na dovolenkové pobyty do iných destinácií.

Všetci klienti nachádzajúci sa v súčasnej dobe v letovisku Hurghada, Soma Bay a Makadi sú v bezpečí a CK TIP travel je pripravená reagovať na zmenu situácie bezodkladne. Situáciu v Egypte neustále dôkladne monitoruje a v prípade potreby sme pripravení prijať ďalšie potrebné opatrenia.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.