Štvrtok, 26. november, 2020 | Meniny má KornelKrížovkyKrížovky

Egypt pre bezpečnosť klientov zrušila väčšina slovenských CK

CK TIP travel, a.s. sa na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte rozhodla pristúpiť k zrušeniu všetkých leteckých pobytových zájazdov.

Vyhlásenie cestovnej kancelárie TIP travel, a.s. k aktuálnej situácii v Egypte.

Na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte sme sa rozhodli pristúpiť k zrušeniu leteckých pobytových zájazdov v letoviskách Hurghada, Makadi Bay a Soma Bay.

Táto zmena je v záujme bezpečnosti klientov cestovnej kancelárie TIP travel ako aj jej zamestnancov i keď situácia v oblasti Hurghada je pokojná.

Našim klientom, ktorí mali v nasledujúcich dňoch nastúpiť na dovolenkový pobyt v destinácii Hurghada sa za tento krok ospravedlňujeme, avšak dúfame, že ho prijmú s pochopením. Všetkých dotknutých klientov žiadame, aby sa v čo najkratšom čase skontaktovali s predajnými miestami, kde si kupovali svoj dovolenkový pobyt.

Vzhľadom na uvedené kroky, všetkým dotknutým klientom našej, aj iných CK, garantujeme špeciálne zvýhodnené ponuky na dovolenkové pobyty do iných destinácií.

Všetci klienti nachádzajúci sa v súčasnej dobe v letovisku Hurghada, Soma Bay a Makadi sú v bezpečí a CK TIP travel je pripravená reagovať na zmenu situácie bezodkladne. Situáciu v Egypte neustále dôkladne monitoruje a v prípade potreby sme pripravení prijať ďalšie potrebné opatrenia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zodpovedné podnikanie je témou aj pre slovenské spoločnosti

Spoločenská zodpovednosť a hľadanie zmyslu existencie firmy je svetovým trendom, ktorý neobišiel ani slovenské spoločnosti.

Už tretí rok mení dm "Black Friday" na "Giving Friday"

Podporte svojím nákupom v dm počas piatkového „Black Friday“ prípravu slávnostného jedla pre ľudí v zlej životnej situácii.

Koronakríza: Ako vyzerá jeden deň operátorky infolinky?

V priebehu dňa vybaví až 100 telefonátov.