Streda, 11. december, 2019 | Meniny má Hilda

Egypt pre bezpečnosť klientov zrušila väčšina slovenských CK

CK TIP travel, a.s. sa na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte rozhodla pristúpiť k zrušeniu všetkých leteckých pobytových zájazdov.

Vyhlásenie cestovnej kancelárie TIP travel, a.s. k aktuálnej situácii v Egypte.

Na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte sme sa rozhodli pristúpiť k zrušeniu leteckých pobytových zájazdov v letoviskách Hurghada, Makadi Bay a Soma Bay.

Táto zmena je v záujme bezpečnosti klientov cestovnej kancelárie TIP travel ako aj jej zamestnancov i keď situácia v oblasti Hurghada je pokojná.

Našim klientom, ktorí mali v nasledujúcich dňoch nastúpiť na dovolenkový pobyt v destinácii Hurghada sa za tento krok ospravedlňujeme, avšak dúfame, že ho prijmú s pochopením. Všetkých dotknutých klientov žiadame, aby sa v čo najkratšom čase skontaktovali s predajnými miestami, kde si kupovali svoj dovolenkový pobyt.

Vzhľadom na uvedené kroky, všetkým dotknutým klientom našej, aj iných CK, garantujeme špeciálne zvýhodnené ponuky na dovolenkové pobyty do iných destinácií.

Všetci klienti nachádzajúci sa v súčasnej dobe v letovisku Hurghada, Soma Bay a Makadi sú v bezpečí a CK TIP travel je pripravená reagovať na zmenu situácie bezodkladne. Situáciu v Egypte neustále dôkladne monitoruje a v prípade potreby sme pripravení prijať ďalšie potrebné opatrenia.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Horskí záchranári sa vás vždy opýtajú túto otázku. Viete akú?

Za 80 percent úrazov si môžu turisti sami.

Vianočné trhy na zámku Schloss Hof „na skok“ od Bratislavy

Zažite čaro cisárskych Vianoc a vychutnajte si krásne chvíle s rodinou počas návštevy vianočnej dedinky na zámku Schloss Hof.

Nový cestovný poriadok ŽSR z vášho regiónu v denníku SME

Železničný cestovný poriadok platný od decembra kúpite spolu so SME len dnes.