Egypt pre bezpečnosť klientov zrušila väčšina slovenských CK

CK TIP travel, a.s. sa na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte rozhodla pristúpiť k zrušeniu všetkých leteckých pobytových zájazdov.

Vyhlásenie cestovnej kancelárie TIP travel, a.s. k aktuálnej situácii v Egypte.

Na základe aktuálnej bezpečnostnej situácie v Káhire a jej vplyvu na dianie v Egypte sme sa rozhodli pristúpiť k zrušeniu leteckých pobytových zájazdov v letoviskách Hurghada, Makadi Bay a Soma Bay.

Táto zmena je v záujme bezpečnosti klientov cestovnej kancelárie TIP travel ako aj jej zamestnancov i keď situácia v oblasti Hurghada je pokojná.

Našim klientom, ktorí mali v nasledujúcich dňoch nastúpiť na dovolenkový pobyt v destinácii Hurghada sa za tento krok ospravedlňujeme, avšak dúfame, že ho prijmú s pochopením. Všetkých dotknutých klientov žiadame, aby sa v čo najkratšom čase skontaktovali s predajnými miestami, kde si kupovali svoj dovolenkový pobyt.

Vzhľadom na uvedené kroky, všetkým dotknutým klientom našej, aj iných CK, garantujeme špeciálne zvýhodnené ponuky na dovolenkové pobyty do iných destinácií.

Všetci klienti nachádzajúci sa v súčasnej dobe v letovisku Hurghada, Soma Bay a Makadi sú v bezpečí a CK TIP travel je pripravená reagovať na zmenu situácie bezodkladne. Situáciu v Egypte neustále dôkladne monitoruje a v prípade potreby sme pripravení prijať ďalšie potrebné opatrenia.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.