Zoznamka, v ktorej sa nemožné stáva možným

Vlk si získa srdce Červenej čiapočky, Mrázik vytvorí pár s Marfušou, Ruženka pozve za svedka na svoju svadbu Zlú sudičku... Páčil by sa ti takýto koniec rozprávky? Hovoríš, že to nie je možné? Ale je!

Zoznamka stretni.sk ťa o tom presvedčí. Tu sa rúcajú všetky hranice a nič nie je nemožné. Ak dáš šancu „obyčajnému“ neznámemu menu, tak z toho môže byť niečo naozaj sľubné. Čo by mohlo spájať vlka a Červenú čiapočku? Možno zanietenosť pre prírodu, turistiku. Mrázik a Marfa možno nájdu záľubu v lúskaní orieškov. A Ruženka obmäkčí srdce zatrpknutej sudičky.

Prečo by nemohla byť tou správnou cestou na zmierenie práve zoznamka? Nech už v sebe ukrývaš hocijaké túžby a záujmy, tu určite nájdeš niekoho, kto je na tom podobne. Vytvor si svoj profil na stretni.sk a začni sa zoznamovať, zabávať a informovať. Zdá sa ti, že ti nik nerozumie a neraz si pripadáš, že sa budíš do celkom iného sveta, aký si praješ? Nevešaj hlavu. Občas máme také pocity všetci.

Práve preto by si mal nazrieť na jednotku v zoznamovaní a jednoducho chvíľu neriešiť, či si sa zobudil do správneho sveta. „Zoznamka“ a jej návštevníci sa ťa nepýtajú, či si vstal pravou alebo ľavou nohou, nik nerieši, či máš blond vlasy a modré oči. Zapadneš a ani si neuvedomíš, že odrazu si súčasťou sveta, aký si sám vytvoríš. Ty rozhoduješ, kto je na tvojej úrovni, s kým by to stálo za to a koho pozveš von.

Ak si nevieš poradiť sám, tak tím odborníkov z oblasti psychológie a medziľudských vzťahov zostaví na tvoje želanie profil osoby, ktorá najlepšie zodpovedá tvojim kritériám.

Zháňaš osobného trénera? Chceš si skočiť z padáka, ale nikdy si to nerobil? Potrebuješ zohnať starší titul nejakej publikácie? Myslím, že „zoznamka“ pre teba nájde riešenie v každej oblasti. Profesné a záujmové zoznámenie je tu aj kvôli takýmto situáciám.

Máš doma samčeka exotického papagája alebo drahého čistokrvného štvornohého miláčika? Hľadáš pre neho partnera? Skús sa spýtať na zoznamke, vyvolaj diskusiu, pýtaj sa, zoznamuj sa.

Veríš na náhodu? Nemáš rád nalinkované zoznámenie? Pre teba je tu „náhodník“. Vyberieš si partnera, ktorého by si inak nehľadal. Aj tu platí, že sa nemožné stáva možným. Niekedy je to práve náhoda, čo zmení tvoj život. My veríme, že v tomto prípade to bude k lepšiemu.

„Zoznamka“ stretni.sk má skutočne kvalitný dizajn, svoj vlastný štýl, ponúka veľa možností pre všetky vekové kategórie. Navyše v jej magazíne sa dočítaš mnoho zaujímavých článkov, chráni tvoje súkromie a zaisťuje serióznosť. Nepremýšľaj dlho. Čaká tu na teba tisícka naozaj všestranných návštevníkov.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.