Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku

Server Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku medzi portálovými hlavnými stránkami na slovenskom internete. Podľa AIMmonitoru dosiahla titulka Sme.sk v období apríl 2013 až marec 2014 priemerný mesačný počet vyše 710 tisíc reálnych užívateľov. Jednotkou na trhu je Sme.sk s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac aj v kategórii spravodajstvo a so serverom tech.sme.sk je lídrom aj v segmente IT serverov s priemernou mesačnou sledovanosťou vyše 427 tisíc reálnych užívateľov.

Sme.sk si s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac drží postavenie lídra na trhu aj v spravodajstve.Portál Sme.sk je so serverom tech.sme.sk aj lídrom v segmente IT servery, mobilná komunikácia, foto, digi, video, SW, HW.

Zdroj: online.aimmonitor.sk

Prečítajte si aj článok Reklama na Sme.sk vám prináša VIAC

(VM)

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.