Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku

Server Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku medzi portálovými hlavnými stránkami na slovenskom internete. Podľa AIMmonitoru dosiahla titulka Sme.sk v období apríl 2013 až marec 2014 priemerný mesačný počet vyše 710 tisíc reálnych užívateľov. Jednotkou na trhu je Sme.sk s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac aj v kategórii spravodajstvo a so serverom tech.sme.sk je lídrom aj v segmente IT serverov s priemernou mesačnou sledovanosťou vyše 427 tisíc reálnych užívateľov.

Sme.sk si s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac drží postavenie lídra na trhu aj v spravodajstve.Portál Sme.sk je so serverom tech.sme.sk aj lídrom v segmente IT servery, mobilná komunikácia, foto, digi, video, SW, HW.

Zdroj: online.aimmonitor.sk

Prečítajte si aj článok Reklama na Sme.sk vám prináša VIAC

(VM)

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.