Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku

Server Sme.sk má dlhodobo najnavštevovanejšiu titulnú stránku medzi portálovými hlavnými stránkami na slovenskom internete. Podľa AIMmonitoru dosiahla titulka Sme.sk v období apríl 2013 až marec 2014 priemerný mesačný počet vyše 710 tisíc reálnych užívateľov. Jednotkou na trhu je Sme.sk s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac aj v kategórii spravodajstvo a so serverom tech.sme.sk je lídrom aj v segmente IT serverov s priemernou mesačnou sledovanosťou vyše 427 tisíc reálnych užívateľov.

Sme.sk si s počtom 1,8 milióna užívateľov za mesiac drží postavenie lídra na trhu aj v spravodajstve.Portál Sme.sk je so serverom tech.sme.sk aj lídrom v segmente IT servery, mobilná komunikácia, foto, digi, video, SW, HW.

Zdroj: online.aimmonitor.sk

Prečítajte si aj článok Reklama na Sme.sk vám prináša VIAC

(VM)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.