Aj mladí si môžu dovoliť bývanie v dome neďaleko Bratislavy

Rozárium Kvetoslavov (ležiace) len kúsok od Bratislavy ponúka bývanie v dome za dostupné ceny

Rozárium Kvetoslavov (ležiace) len  kúsok od Bratislavy ponúka bývanie v dome za dostupné ceny

Mladé rodiny žijúce v Bratislave často snívajú o útulnom dome so záhradou, pri stretnutí s realitným trhom však musia mnohokrát upustiť od svojich ideálov. V Rozáriu Kvetoslavov, ktoré leží neďaleko od hlavného mesta, je ešte stále možnosť nájsť si vysnívané bývanie za prijateľnú cenu.

Len 15 kilometrov od Bratislavy v tichom prostredí Podunajskej nížiny sa nachádza pokojné susedstvo rodinných domčekov Rozárium Kvetoslavov. Práve tu si môžete splniť svoj sen o vlastnom dome ešte ako mladá rodina. Majiteľom útulného domčeka aj s pozemkom sa môžete stať už od 126 000 eur, čo je približne cena dvoj alebo trojizbového bytu v novostavbe v Bratislave. Ponúkané pozemky pritom vôbec nie sú malé – rozloha voľných sa pohybuje približne od 800 m2 do 1200 m2, čo je dosť miesta pre komfort aj súkromie. Vybudované a skolaudované sú všetky inžinierske siete, cesta i pouličné osvetlenie.

Pokojné prostredie a rodinná atmosféra

Majitelia pozemkov v Rozáriu Kvetoslavov sú z 80 % mladé rodiny, ktoré sa chceli vzdialiť od ruchu veľkomesta a mať vlastné bývanie v dome so záhradou. Nájdu sa však aj staršie páry, ktoré sa rozhodli stráviť tu jeseň života. Obyvatelia susedstva si pochvaľujú predovšetkým pokojné prostredie a blízkosť k hlavnému mestu, ale aj orientáciu pozemkov, čisté životné prostredie a výborné dopravné napojenie. Z Kvetoslavova premávajú pravidelné autobusové spoje a pohodlné vlaky RegioJet, cesta do hlavného mesta tak vyjde približne na polhodinu.

Rozárium neuniklo ani pozornosti známych osobností. Manželia Miriam Šmahel KalisováMartin Šmahel netajili nadšenie zo zaujímavého projektu. „Nie je tajomstvom, že s manželom sa obzeráme po vlastnom útulnom domčeku mimo zhonu Bratislavy. Rozárium nám obom učarovalo, páčil sa nám pokoj a rodinná atmosféra. Už počas prehliadky sme stretli veľa milých ľudí, hlavne mladé rodiny ako sme my,“ povedala známa televízna moderátorka.

Množstvo služieb a možností na oddych

V lokalite je zabezpečená celá škála dostupných služieb. V potravinách v rámci susedstva možno vybaviť všetky drobné nákupy a v blízkosti je tiež kvetinárstvo. V Kvetoslavove je aj škôlka, základná škola, pekáreň, pošta, ale aj park s preliezačkami pre deti. Fanúšikovia aktívneho oddychu ocenia neďaleký golf klub a množstvo cyklotrás v okolí.

text1-r366_res.jpg

Všetko vybavíte jednoducho

Projekt stavia svoj úspech najmä na spokojnosti klientov a ochote spolupracovníkov. Už pri kúpe pozemku totiž možno okamžite dohodnúť aj stavbu domu na kľúč s partnerskou spoločnosťou projektu za zvýhodnenú cenu. Stavebnú firmu si však pokojne môžete vybrať aj sami alebo sa pustiť do stavby svojpomocne. K dispozícií je tiež skúsený hypotekárny poradca, ktorý vám pomôže bezplatne vybaviť najlepšie podmienky pre splácanie nového domova.

text2-r662_res.jpg

Rozárium sa stalo jedným z najúspešnejších realitných projektov v okolí Bratislavy aj vďaka nadštandardným službám, ktoré ponúka. „Okrem štandardu pružne zabezpečujeme doplnkové služby, ako sú vŕtanie studne, úprava záhrady, služby bytového či záhradného architekta,“ uviedla Mgr. Henrieta Remišová, projektová manažérka pre Rozárium Kvetoslavov.

Viac informácií o projekte a možnostiach kúpy nájdete na stránke www.rozariumkvetoslavov.sk. Prehliadku si môžete dohodnúť na telefónnom čísle +421 910 600 600.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.