Všeliek na samotu má názov „zoznamka“

Dnes už „zoznamka“ nie je len o hľadaní lásky a partnerských vzťahov. Samozrejme, toto zostáva, ale okrem toho je aj skvelým miestom na profesné a záujmové zoznámenie.

Rozhodli ste sa schudnúť do plaviek, ale keď hľadáte spoločnosť do fitka, máte pocit, že niekto ochotný robiť vám spoločnosť asi žije v inej dimenzii a na zoznámenie priamo na „mieste činu“ nemáte odvahu? Začína turistická sezóna, ale vás už nebaví túlať sa prírodou sám? Učarovalo vám horolezectvo, ale nemáte spolulezca? Túžite spoznávať Slovensko na bicykli, ale neviete, kde začať? Rozhodli ste sa, že tento rok konečne pôjdete na dovolenku, ale nemáte spoločnosť? Chcete sa s niekým pobaviť pri prezeraní memeface? Milujete kultúru a chcete ísť na divadelné predstavenie, ale väčšina návštevníkov sú páry a vy by ste sa cítili nesvoji?

Ak ste pri čítaní týchto riadkov horlivo prikyvovali, pravdepodobne trpíte diagnózou „samota“. Máme však na ňu liek, ktorým je „zoznamka“. Napríklad stránka zoznamka www.stretni.sk ponúka možnosti nielen pre hľadanie životného partnera, ale aj pre zoznámenie sa so zaujímavými ľuďmi. Navyše služby svojim zákazníkom ponúka bez poplatkov. Napomáha zabezpečiť zoznámenie ľudí s rovnakými záujmami. Je to naozaj seriózna „zoznamka“, ktorá garantuje ochranu súkromia a je určená pre vekové skupiny od 18 rokov, čiže sa nemusíte obávať „pubertálnych srandičiek“.

Stránka www.stretni.sk nie je obyčajná „zoznamka“. Odborníci zo psychológie a medziľudských vzťahov vám zostavia osobnostný profil založený na praktických skúsenostiach. Vďaka nemu vám odporučia partnera, ktorý je ako stvorený na zoznámenie sa s vami. Nenašli ste zatiaľ človeka, ktorý by chápal vaše zanietenie pre prácu? Nemáte sa s kým porozprávať o najväčších výdobytkoch techniky alebo o filozofických smeroch? Potrebujete poradiť v oblasti svojho zamestnania alebo získavať skúsenosti od kolegov z odboru? Opäť nájdete liek a spriaznenú dušu na tejto stránke.

Samota často vedie k depresii a negatívne pôsobí na psychickú pohodu. Dôsledkom je znížená imunita, stres, zlý a prerušovaný spánok, zvýšený krvný tlak a sklon k nadváhe. Samota dokonca narúša aj tie posledné sociálne vzťahy, ktoré máme. Stávame sa uzavretými a prestávame vyhľadávať spoločnosť. Stop. Bráňte sa. Nedovoľte samote, aby vás zničila a pripravte sa na príjemné zoznámenie. Použite všeliek na samotu menom „zoznamka“. Zoznámenie sa a obklopovanie sa ľuďmi s rovnakými životnými názormi, záľubami a prácou je najlepší liek na samotu. Tak sa nebojte siahnuť po tomto prostriedku. Výsledky sa dostavia už o pár dní a bez vedľajších účinkov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.