Orange dá 150€ každému a k tomu neobmedzené hovory s najbližšími

Orange odmeňuje každého. Zákazník, ktorý si prenesie svoje číslo od konkurencie do Orangeu, získa extra zľavu na mobil alebo zľavu na faktúru vo výške až 150 eur. Operátor ponúka výhodu aj pre každého verného zákazníka, ktorý odporučí niektorý z Ideálnych paušálov svojim priateľom a známym. Okrem bonusu 150 eur pre oboch automaticky získavajú aj vzájomné bezplatné volania. Vzájomné bezplatné volania môžu získať aj tí zákazníci, ktorí si prenesú číslo do Orangeu k svojim známym.

Štedrý bonus 150 eur

Orange odmeňuje každého svojho zákazníka, nového i verného. Zákazník, ktorý si prenesie svoje číslo od konkurencie do Orangeu, si môže uplatniť 150 eurový bonus spôsobom, ktorý sa mu najviac hodí. Môže ho využiť ako extra dotáciu na nový mobilný telefón, ktorý získa v plnej výške hneď pri aktivácii paušálu. Prípadne môže bonus využiť ako zľavu na mesačnú faktúru, ktorú získa ku ktorémukoľvek Ideálnemu paušálu aj bez viazanosti s fakturáciou od 5,01 eur alebo s viazanosťou s fakturáciou od 10,01 eur. Zľavu 150 eur Orange zákazníkovi rozpočíta na nasledujúcich 30 mesiacov a každý mesiac mu časť bonusu vo forme 5 eur odpočíta z jeho mesačnej faktúry. Rovnaká ponuka platí aj pre zákazníka so Šikovnou voľbou s nulovým mesačným poplatkom.

Bezplatné hovory bez ďalších poplatkov

Bonus vo výške až 150 eur dostane aj verný zákazník Orangeu, ktorý v rámci programu Odporuč Orange privedie k operátorovi nového zákazníka. Stačí, ak sa verný zákazník zaviaže na Ideálny paušál s mesačným poplatkom nad 25 € a nový zákazník bude dosahovať minimálnu výšku faktúry 10 € mesačne. Okrem finančného bonusu obaja navyše získajú aj vzájomné volania úplne zadarmo.

Vzájomné volania bez ďalších poplatkov môže získať zákazník, ak si prenesie svoje číslo do Orangeu k svojim známym. Bezplatné volania si môžu užívať až 5 známi navzájom po dobu 24 mesiacov od prenesenia čísla, pričom aspoň jedno portované číslo musí byť s mesačným poplatkom minimálne 10 €.

Ponuka je platná od 27. novembra 2013.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.