Rezidencie Machnáč. Nová adresa sa stáva realitou!

Kto z nás by nechcel bývať v nadštandardných presvetlených a veľmi pekne priestorovo riešených bytoch? Za výhodnú cenu!

Kto z nás by nechcel bývať v nadštandardných presvetlených a veľmi pekne priestorovo riešených bytoch? Za výhodnú cenu! Koľko je v Bratislave možností na kvalitné bývanie, ktoré vám priamo z vášho bytu ponúknu výhľad na okolitú prírodu? Zoznámte sa s novostavbou Rezidencie MACHNÁČ, ktorá v sebe skrýva významné benefity, ktoré odzrkadľujú vysoké nároky kupujúcich.

Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! Kvalitná architektúra. Bývanie v srdci prírody v blízkosti Horského parku a len 5 minút autom od centra. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-i, 3-i a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami. To je šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje!

Rezidencie MACHNÁČ privítajú čoskoro prvých obyvateľov

Niekoľko mesačná výstavba prvých dvoch rezidencií Breza a Borovica sa stáva minulosťou a ich nová adresa získala na kontúre. Byty sa tu vypredali za rekordný čas – len 3 mesiace! Drotárska cesta so súpisnými číslami 58 a 60 onedlho privíta svojich prvých obyvateľov! Vďaka revitalizácii okolia i výsadbe listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín a trvaliek sa pozemok rezidencií čoskoro zmení na zelenú oázu. Okolie rezidencií sa pre majiteľov stane ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity.

NOVÝ termín ukončenia výstavby posledných rezidencií!

Plánovaná výstavba posledných rezidencií Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa odštartovala v októbri tohto roka a jej ukončenie je naplánované už na marec 2015. V Starom meste vznikne jeden z referenčných bytových komplexov, ktorý sa vďaka svojmu architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi projekty nadštandardného bývania porovnateľné s ponukou v zahraničí. Nie je prekvapením, že oslovuje nielen Bratislavčanov, ale i ľudí, ktorí dlhý čas strávili v zahraničí, napr. v Rakúsku, v Austrálii či v Holandsku a vracajú sa na Slovensko.

Obhliadka bytov v budovách Breza a Borovica – majitelia bytov sú nadmieru spokojní!

Všetci majitelia bytov, nielen tí ktorí privítali možnosti klientskych zmien, si prišli v týchto dňoch obhliadnuť svoju nehnuteľnosť. Obhliadka bytov dopadla nad očakávania veľmi dobre. Budúci rezidenti ocenili predovšetkým kvalitu, použité materiály, realizáciu dokončovacích prác, precíznosť či technologické postupy, ktoré sa pri výstavbe využili, ale i ústretovosť investora a dodržanie zmluvných termínov. Najlepšie sú informácie z prvej ruky. O svoje pocity z výhodnej kúpy, spokojnosť a radosť sa podelili osobne:

„Projekt Rezidencie MACHNÁČ už z diaľky presviedča o svojej jedinečnosti. Architektúra, farebné stvárnenie budov, zelené úpravy na pozemku, či atmosféra tejto lokality potvrdili správnosť mojej voľby na kúpu. Pohľad na bytový komplex vo mne vzbudil dojem, že realita je omnoho krajšia ako samotná vizualizácia projektu, čo je v realitách neštandardné. Zo skutočných výhľadov sme boli fakt nadšení! V okolí nás príjemne prekvapilo množstvo zelene, na Bratislavu skutočne neobvyklé“.

Vzorový byt – môžete sa presvedčiť na vlastné oči

„Bratislavčania sa konečne dočkali. Kvalitná ponuka bytov v jednej z najprestížnejších a najtichších lokalít mesta je tu! Ponúkame bývanie s vyššou životnou úrovňou vhodné pre rodiny a mladých ľudí. Našim cieľom je vytvoriť priateľské bývanie, kde sa človek bude dobre cítiť a do ktorého sa oplatí investovať. Pre záujemcov, ktorí sa chcú presvedčiť o jedinečnosti tohto bývania a chceli by sa podrobne zoznámiť so všetkými  benefitmi, je v rezidenciách k dispozícii Vzorový byt. Je to možnosť vzhliadnuť na vlastné oči dobré dispozičné riešenie, priestrannosť, vyhotovenie a efektívnosť využitia priestoru. Atribúty, ktoré odzrkadľujú súčasné nároky bývania a sú kľúčovými pri výbere budúceho bývania,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

www.tuchcembyt.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu