Účinná starostlivosť o pokožku pier a rúk

Doliva, kvalita z lekárne, ktorú si môžete dovoliť.

Zdravá pokožka naše telo chráni pred infekciami. Produkuje látky, ktoré bránia prichyteniu nepriaznivých mikroorganizmov a baktérií. Po zime, kedy sme ju pravidelne vystavovali mrazivým teplotám, je zvyčajne presušená a tým aj náchylnejšia na tvorbu miniatúrnych praskliniek a záderov. Tie sú potom priam vstupnou bránou pre vznik infekcií. Ako takýmto nepríjemnostiam účinne predchádzať a ako urýchliť proces regenerácie pokožky pier a rúk, ktorá v chladných mesiacoch trpí najviac? Spoľahnite sa na účinné látky obsiahnuté v prírodnej kozmetike Doliva.

Prezradia viac, než by ste si mysleli

A to ešte než stihnete otvoriť ústa! Reč je o vašich perách. Možno ste netušili, čo všetko sa na stave vašich pier môže odraziť. Alkohol a kofeínové nápoje ich nadmerne vysušujú, rovnako ako podcenený pitný režim. „Pokožka pier má tendenciu vysychať rýchlejšie než na iných častiach tela. Je to spôsobené absenciou potných žliaz. Herpes či kútiky bývajú zase obvykle dôsledkami stresu a zníženej imunity,“ prezrádza dermatologička MUDr. Katarína Cajchanová. Pokiaľ je práve toto váš prípad, siahnite po SOS balzame na pery od Doliva s obsahom panenského olivového oleja, liečivého extraktu z medovky a mätového oleja, ktorý je zvlášť vhodný ako pomocná terapia pri herpese. Panenský olivový olej zanechá pokožku pier jemnú a vyhladenú, pantenol sa postará o zahojenie trhliniek a drobných raniek bez prítomnosti jaziev.

doliva

Ukáž mi ruky a ja ti poviem, kto si

Nemusíte mať ani veštecké schopnosti, aby ste si pri pohľade na ruky vedeli urobiť mienku o ich majiteľovi. Pokožka rúk a stav nechtov nám totiž dokáže o ľuďoch napovedať  mnoho vecí. Aby ste sa za svoje ruky po zime nemuseli hanbiť, siahnite po účinnej regeneračnej starostlivosti. „Po zimnom období potrebuje pokožka rúk, ktorá bola denne vystavovaná nemilosrdným poveternostným podmienkam  najmä rehydratovať a zaceliť drobné ranky, ktoré narušili jej prirodzenú štruktúru,“ upozorňuje MUDr. Katarína Cajchanová. Doliva dermatologický krém na ruky účinne vyhladzuje a regeneruje suché a popraskané ruky vďaka kombinácii olivového oleja a urey. Neobsahuje pridané farbivá ani silikónové či parafínové oleje. Navyše tiež tvorí ideálnu súčasť doplnkovej starostlivosti pri neurodermatitíde. Náš tip: pri krémovaní rúk nezabúdajte na nechtové lôžka a krém naneste tiež na nechty. Olivový olej obsiahnutý v kréme nechty posilní a pôsobí veľmi účinne aj ako prevencia pred tvorením nepríjemných záderov v okolí nechtových lôžok.

doliva

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch