Banka dá šancu mladým architektom a zaplatí vám rekonštrukciu

Slovenská sporiteľňa umožňuje vyhrať 3 000 eur na rekonštrukciu a jej návrhy od mladých architektov.

Slovenská sporiteľňa umožňuje vyhrať 3 000 eur na rekonštrukciu a jej návrhy od mladých architektov.

Chystáte sa prerábať dom či byt? Teraz máte možnosť výhodne si na to vziať úver aj s rezervou. Čo z neho neminiete, môžete banke bez poplatku vrátiť. Okrem toho môžete vyhrať návrh interiéru od mladých, talentovaných architektov a hlavnú cenu 3 x 3000 eur.

Interiér navrhnú mladí architekti

Ak sa chcete pri „prerábke“ spoľahnúť na tých, čo sa v tom naozaj vyznajú, kliknite na www.slsp.sk/rekonstrukcia a zapojte sa do súťaže o návrh a vizualizáciu interiéru. Do žrebovania postúpite, keď na uvedenú stránku nahráte fotografiu miestnosti, ktorú chcete rekonštruovať, pridáte krátky popis, ako si rekonštrukciu predstavujete a nazbierate aspoň 50 hlasov.

Načítavám video...

Vyhrajte 3 000 eur na rekonštrukciu

Slovenská sporiteľňa chce skutočne pomôcť ľuďom krajšie bývať. Ak sa zapojíte do súťaže, môžete hrať nielen o atraktívne vizualizácie interiéru, ale aj o 3 x 3000 eur na rekonštrukciu.

Preto kliknite čím skôr sem a hrajte o ceny, ktoré zlepšia vaše bývanie.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.