Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Banka dá šancu mladým architektom a zaplatí vám rekonštrukciu

Slovenská sporiteľňa umožňuje vyhrať 3 000 eur na rekonštrukciu a jej návrhy od mladých architektov.

Slovenská sporiteľňa umožňuje vyhrať 3 000 eur na rekonštrukciu a jej návrhy od mladých architektov.

Chystáte sa prerábať dom či byt? Teraz máte možnosť výhodne si na to vziať úver aj s rezervou. Čo z neho neminiete, môžete banke bez poplatku vrátiť. Okrem toho môžete vyhrať návrh interiéru od mladých, talentovaných architektov a hlavnú cenu 3 x 3000 eur.

Interiér navrhnú mladí architekti

Ak sa chcete pri „prerábke“ spoľahnúť na tých, čo sa v tom naozaj vyznajú, kliknite na www.slsp.sk/rekonstrukcia a zapojte sa do súťaže o návrh a vizualizáciu interiéru. Do žrebovania postúpite, keď na uvedenú stránku nahráte fotografiu miestnosti, ktorú chcete rekonštruovať, pridáte krátky popis, ako si rekonštrukciu predstavujete a nazbierate aspoň 50 hlasov.

Načítavam video...

Vyhrajte 3 000 eur na rekonštrukciu

Slovenská sporiteľňa chce skutočne pomôcť ľuďom krajšie bývať. Ak sa zapojíte do súťaže, môžete hrať nielen o atraktívne vizualizácie interiéru, ale aj o 3 x 3000 eur na rekonštrukciu.

Preto kliknite čím skôr sem a hrajte o ceny, ktoré zlepšia vaše bývanie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

18m

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu

4 h

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

14 h