Utorok, 21. marec, 2023 | Meniny má Blahoslav

Bývanie v Starom Meste je odteraz dostupnejšie!

Developerská spoločnosť MACHO prináša na trh výnimočný projekt nadštandardného štartovacieho bývania. Exkluzívnym predajcom je realitná spoločnosť HERRYS.

BRATISLAVA 24. apríl 2014 – Bývanie v centre Starého Mesta sa už čoskoro stane dostupným pre každého. Očakávaný projekt Modrá guľa v bratislavskom centre prinesie na trh nehnuteľnosti s nadštandardným vybavením a s mimoriadne exkluzívnou polohou Suchého Mýta. Navyše, dostupnými cenami sa stane jednotkou v oblasti investičných nehnuteľností. Kompletne zrekonštruovaný bytový dom s možnosťou prikúpenia parkovacieho státia poskytne strategickú polohu, výborné dopravné napojenie, služby, obchody a pešiu dostupnosť na korzo historického centra Bratislavy. Neopakovateľné sú výhľady na Bratislavský hrad a blízkosť povestnej Michalskej brány. Spolu 76 bytových a nebytových jednotiek bude dostupných v jedno - až štvorizbových prevedeniach. Termín odovzdávania nehnuteľností je plánovaný už na leto 2015.

modrá guľa-kuchyňa s obývačkou

Byty v projekte Modrá guľa ponúknu maximálny komfort v atraktívnej lokalite z pohľadu investovania a predovšetkým rezidenčného bývania. Súčasťou bytových jednotiek budú vstupné protipožiarne bezpečnostné a interiérové dvere, zárubne, okná a kompletne vybavená sanita či podlahy. Bonusom v rámci vybavenia tohto projektu bude kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a šatníkové vstavané skrine. Výber  farebného prevedenia ponechá developer na novom majiteľovi,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS, ktorá sa na projekte podieľa ako výhradný predajca.

modrá guľa - obývačka

Oficiálne spustenie predaja nehnuteľnosti v projekte Modrá guľa je naplánované na 5.mája 2014, pričom uvádzacie ceny budú platné len do 15. mája 2014. Alternatívnym riešením financovania kúpy nehnuteľnosti v projekte bude možnosť hypotekárneho úveru. Noví majitelia sa rovnako môžu rozhodnúť pre kúpu  parkovacieho státia. Z  investičného hľadiska túto možnosť môžeme len odporučiť,“ doplnil Filip Žoldák.

modrá guľa - exteriér

Developerská spoločnosť MACHO s.r.o. v rámci projektu kompletne zrekonštruuje interiér aj exteriér budovy. Sedempodlažný objekt ponúka okrem 76 bytových a nebytových jednotiek, aj komerčné priestory. Predajné ceny bytov budú začínať už na úrovni 76.700 EUR vrátane DPH. Prémiové bývanie ponúkajú strešné byty s veľkometrážnymi terasami s výhľadom na  Staré Mesto.

Bývanie v Starom Meste malo vždy výnimočný charakter, s projektom Modrá guľa však nadobudne profil vyhľadávaného moderného bývania.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život
  2. Doba nízkych úrokov je späť. Garantovaná hypotéka 1,49%
  3. Neviditeľná technológia vás ochráni pred podvodom, stačí si ju v mobile aktivovať
  4. Bývanie, ktoré má všetkých "5P"
  5. Dostupný elektromobil podľa Volkswagenu? Privítajte ID.2all!
  6. Stáli pred krachom. Firmy prezrádzajú recept na prežitie kríz
  7. Developer ITB pomáha naplniť túžbu po vlastnom bývaní
  8. Ako môžu elektromobily znížiť náklady vašej firmy?
  1. Stáli pred krachom. Firmy prezrádzajú recept na prežitie kríz
  2. Dostupný elektromobil podľa Volkswagenu? Privítajte ID.2all!
  3. Developer ITB pomáha naplniť túžbu po vlastnom bývaní
  4. Spoločnosť AGEL SK a VŠZaSP podpísali zmluvu o spolupráci
  5. Čo všetko potrebujete vedieť, ak chcete tehlovú fasádu
  6. Bývanie, ktoré má všetkých "5P"
  7. Nový e-book od BaseLinker Kompletný sprievodca po marketplacoch
  8. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife
  1. Doba nízkych úrokov je späť. Garantovaná hypotéka 1,49% 13 487
  2. Náš mobil môžu ovládať na diaľku, ale dá sa tomu zabrániť 13 016
  3. Ako riešia krízu v zahraničí? Nižšia daň, zmrazená cena potravín 10 932
  4. Čím je Azúrové pobrežie tak príťažlivé? Zistíte po pár chvíľach 9 009
  5. Jednoznačný recept na úspech? Buďte pripravení prispôsobiť sa 7 702
  6. Aké sú NAJ slovenské chute? Prezradili ich známi výrobcovia 5 519
  7. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife 3 079
  8. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život 2 588
SkryťVypnúť reklamu

Volkswagen sa rozhodol sprístupniť elektromobil masám. Koncept ID.2all ukazuje, že aj cenovo dostupné EV môže byť atraktívne.

INZERCIA 3m

ITB Development prichádza s garantovanou hypotékou 1,49 % až do roku 2028.

INZERCIA 3m

Každá desiata firma vyjde z recesie silnejšia.

SkryťZatvoriť reklamu