Cafepoint zážitková predajňa s kávou v Eurovea

Cafepoint.sk otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v nezabudnuteľnom prostredí nasiaknutom exotickou kávovou atmosférou sa rozrastá. Cafepoint otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

cafepoint predajňa eurovea

Miesto, kde sa cítite dobre

Nezameniteľný a neprehliadnuteľný dizajn predajne je zameraný na podporu Tmavá farba evokuje tajomstvo pražiarov a ich majstrovské umenie, vďaka ktorému nám káva tak chutí, hudba, kávová vôňa a exotické prvky zas pripomínajú ďaleké krajiny, v ktorých sa káva pestuje.

cafepoint eurovea

Káva naozaj z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od slávnej Cibetkovej kávy cez tradične kvalitnú kávu z Jamajky až po klasiky z Brazílie, alebo Kolumbie. Všetky z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Či už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné kávovary, tu si určite vyberiete.

Len kvalitné produkty

V predajni nájdete kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o tradičné talianske moka kávovary v rozmanitých farbách a veľkostiach, kvalitné a štýlové kávovary do domácností a firiem, alebo profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj baristické doplnky každého druhu. Zaškolený a ochotný personál vám poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint eurovea - ascaso

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.