Nedeľa, 17. november, 2019 | Meniny má Klaudia

Cafepoint zážitková predajňa s kávou v Eurovea

Cafepoint.sk otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v nezabudnuteľnom prostredí nasiaknutom exotickou kávovou atmosférou sa rozrastá. Cafepoint otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

cafepoint predajňa eurovea

Miesto, kde sa cítite dobre

Nezameniteľný a neprehliadnuteľný dizajn predajne je zameraný na podporu Tmavá farba evokuje tajomstvo pražiarov a ich majstrovské umenie, vďaka ktorému nám káva tak chutí, hudba, kávová vôňa a exotické prvky zas pripomínajú ďaleké krajiny, v ktorých sa káva pestuje.

cafepoint eurovea

Káva naozaj z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od slávnej Cibetkovej kávy cez tradične kvalitnú kávu z Jamajky až po klasiky z Brazílie, alebo Kolumbie. Všetky z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Či už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné kávovary, tu si určite vyberiete.

Len kvalitné produkty

V predajni nájdete kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o tradičné talianske moka kávovary v rozmanitých farbách a veľkostiach, kvalitné a štýlové kávovary do domácností a firiem, alebo profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj baristické doplnky každého druhu. Zaškolený a ochotný personál vám poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint eurovea - ascaso

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

Sloboda na Slovensku oslavuje 30 rokov

Dnes je to už 30 rokov, čo si Slováci a Česi vybojovali niečo nepredstaviteľné.

O2 opäť pripomína, že sloboda nie je samozrejmosť

Tentokrát konceptom „Krajiny, do ktorej sa nechceme vrátiť“ a desiatkou ďalších projektov zameraných na 17. november.

Čo funguje v českom obchodnom registri lepšie ako na Slovensku

V Českej republike majú notári s účinnosťou od 1. januára 2015 právomoc na žiadosť oprávnenej osoby vykonať zápis do VR.