Cafepoint zážitková predajňa s kávou v Eurovea

Cafepoint.sk otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v nezabudnuteľnom prostredí nasiaknutom exotickou kávovou atmosférou sa rozrastá. Cafepoint otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

cafepoint predajňa eurovea

Miesto, kde sa cítite dobre

Nezameniteľný a neprehliadnuteľný dizajn predajne je zameraný na podporu Tmavá farba evokuje tajomstvo pražiarov a ich majstrovské umenie, vďaka ktorému nám káva tak chutí, hudba, kávová vôňa a exotické prvky zas pripomínajú ďaleké krajiny, v ktorých sa káva pestuje.

cafepoint eurovea

Káva naozaj z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od slávnej Cibetkovej kávy cez tradične kvalitnú kávu z Jamajky až po klasiky z Brazílie, alebo Kolumbie. Všetky z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Či už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné kávovary, tu si určite vyberiete.

Len kvalitné produkty

V predajni nájdete kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o tradičné talianske moka kávovary v rozmanitých farbách a veľkostiach, kvalitné a štýlové kávovary do domácností a firiem, alebo profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj baristické doplnky každého druhu. Zaškolený a ochotný personál vám poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint eurovea - ascaso

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.