Cafepoint zážitková predajňa s kávou v Eurovea

Cafepoint.sk otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

Úspešný projekt ponúkať ľuďom kvalitné kávy v nezabudnuteľnom prostredí nasiaknutom exotickou kávovou atmosférou sa rozrastá. Cafepoint otvoril svoju ďalšiu predajňu s kávou a kávovarmi. Odteraz môžete objavovať kávu z celého sveta aj v nákupnom centre Eurovea.

cafepoint predajňa eurovea

Miesto, kde sa cítite dobre

Nezameniteľný a neprehliadnuteľný dizajn predajne je zameraný na podporu Tmavá farba evokuje tajomstvo pražiarov a ich majstrovské umenie, vďaka ktorému nám káva tak chutí, hudba, kávová vôňa a exotické prvky zas pripomínajú ďaleké krajiny, v ktorých sa káva pestuje.

cafepoint eurovea

Káva naozaj z celého sveta

Viac než dvadsať druhov odrodových káv z celého sveta, tradičné talianske kávové značky, ale aj nepoznané kávy malých pražiarov. Od slávnej Cibetkovej kávy cez tradične kvalitnú kávu z Jamajky až po klasiky z Brazílie, alebo Kolumbie. Všetky z odrodových káv môžete samozrejme postupne ochutnávať aj priamo v predajni. Svoju obľúbenú kávu si môžete kúpiť prakticky v každej forme. Či už potrebujete zrnkovú kávu, mletú, kávové podušky, alebo stále obľúbenejšie kapsle pre rozličné kávovary, tu si určite vyberiete.

Len kvalitné produkty

V predajni nájdete kvalitné produkty, ktoré ocení každý milovník kávy. Či už ide o tradičné talianske moka kávovary v rozmanitých farbách a veľkostiach, kvalitné a štýlové kávovary do domácností a firiem, alebo profesionálny kávový porcelán a v neposlednom rade aj baristické doplnky každého druhu. Zaškolený a ochotný personál vám poradí vybrať si práve to, čo potrebujete.

cafepoint eurovea - ascaso

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.