Za pokazenú práčku zaplatila 570 eur!

Kde sú tie časy, keď ste si kúpili spotrebič a ten vám vydržal až do dôchodku?

Kde sú tie časy, keď ste si kúpili spotrebič a ten vám vydržal až do dôchodku? Dnes si už nových elektrických pomocníkov kupujeme s tým, že sú maximálne na dva roky a potom definitívne doslúžia. Všetky sú totiž zámerne vyrábané tak, aby po skončení záručnej lehoty vypovedali službu. O tom, že je to naozaj tak, sa presvedčila aj pani Jana, ktorú len dvojročná práčka stála 570 eur.

Tridsaťštyriročná Popradčanka, mamička dvoch detí, si v stredu ráno chcela urobiť nákup v neďalekom centre. Netušila, že ju toto rozhodnutie bude stáť niekoľko stovák eur. Ešte pred odchodom z domu, tak ako vždy, naplnila a zapla práčku.

Neprešlo ani 10 minút, keď hadica, ktorá privádzala vodu do práčky praskla a začala vytápať kuchyňu. Tá sa rýchlo cez podlahu dostala k susedovmu stropu, ktorý sa márne pokúšal pani Janu kontaktovať. Keď sa vrátila domov, pred panelákom už stáli hasiči, okno do bytu na štvrtom poschodí bolo rozbité a práčka, samozrejme, pokazená.

Keď pani Jana začala rátať škody, čakalo ju nepríjemné prekvapenie. Od sklenára, ktorý prišiel vymeniť rozbitú sklenenú tabuľu, cez elektrikára, ktorý musel opraviť poškodené vedenie, až po inštalatéra ju celá „nehoda“ vyšla na neuveriteľných 570 eur. Okrem finančných nákladov, ktoré zahŕňali aj maliara pre susedov, musela pani Jana obvolávať desiatky inštalatérov a opravárov, aby našla tých najlacnejších.

Myslíte si, že vám sa to stať nemôže? Ste si stopercentne istí, že viete o všetkom, čo sa u vás doma v tejto chvíli deje? Máte poistenie domácnosti na každú možnú udalosť? Máte odložené finančné rezervy, ktoré dokážu pokryť aj naozaj veľké škody?

Možno je čas zamyslieť sa nad týmito otázkami, pretože ich riešenie je s novou ponukou od spoločnosti VSE naozaj jednoduché.

Havarijná asistencia, ktorá vám zabezpečí zásah zadarmo až do výšky 120 eur, a predĺžená záruka elektrospotrebičov so službou Záruka plus. Okrem týchto služieb pre domácnosť ponúka Karta výhod aj službu Rodinný lekár a mnoho ďalších akcií a zliav. Pre viac informácií stačí zavolať na Linku VSE 0850 123 333 alebo kliknúť na www.kartavyhod.sk.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.