Bývajte v srdci Bratislavy už od 72.490 eur

Meštiansky dom na Konventnej ulici v centre Bratislavy prejde kompletnou rekonštrukciou. Za secesnými múrmi budú novo zrekonštruované byty a apartmány v plnom štandardeuž od 72 490 eur.

Bratislava, 18. november 2014 - Meštiansky dom na Konventnej ulici v centre Bratislavy prejde kompletnou rekonštrukciou. Za secesnými múrmi budú novo zrekonštruované byty a apartmány v plnom štandarde už od 72 490 eur. Predajcom rezidenčného projektu je realitná spoločnosť HERRYS.

uvodna-foto-k-projekti-2-r716_res.jpg

Konventná ulica v centre hlavného mesta je nenápadná, zato s výrazným nádychom histórie. Práve tu už na jar 2015 začne prebiehať rekonštrukcia, nadstavba a prístavba historického objektu Konventná 5.

Budúci majitelia si už dnes môžu vybrať z ponuky 20 bytov a 8 apartmánov s rozlohou od 32,59 m2 do 85,27 m2 v cenových reláciách od 72.490 do 194 900 eur. K dispozícii sú kategórie jedno až trojizbových bytov. Bývať tak môžu v plnom štandarde, ktorý spĺňa nároky súčasnej doby, a zároveň zachováva šarm novorenesančného štýlu.

kon-int-01-r108_res.jpg

Interiér bytov bude mať čisté línie, dispozične však bude riešený tak, aby do priestoru vniesol čaro 19. storočia. Byty ponúkaju výhľad na ulicu historických domov alebo do dvora.

banner01-r753_res.jpg

Ulica, na ktorej sa dom nachádza, prináša výhody moderného centra Bratislavy a zároveň dýcha históriou. Dom je národnou kultúrnou pamiatkou s vyše 100 ročnou históriou. V tom čase bol miestom, kde býval najznámejší architekt doby I. Feigler, aj preto projekt nájdete pod názvom Feiglerov Dom. Teraz to môže byť vaše nové miesto na bývanie. Kolaudácia je naplánovaná na prvý kvartál 2016. Uvádzacie ceny platia pre limitovaný počet bytov.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností  na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné  činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013

získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Martin Marsina

Mobil: +421 948 202 111

E-mail: marsina@herrys.sk

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.