Bývajte v srdci Bratislavy už od 72.490 eur

Meštiansky dom na Konventnej ulici v centre Bratislavy prejde kompletnou rekonštrukciou. Za secesnými múrmi budú novo zrekonštruované byty a apartmány v plnom štandardeuž od 72 490 eur.

Bratislava, 18. november 2014 - Meštiansky dom na Konventnej ulici v centre Bratislavy prejde kompletnou rekonštrukciou. Za secesnými múrmi budú novo zrekonštruované byty a apartmány v plnom štandarde už od 72 490 eur. Predajcom rezidenčného projektu je realitná spoločnosť HERRYS.

uvodna-foto-k-projekti-2-r716_res.jpg

Konventná ulica v centre hlavného mesta je nenápadná, zato s výrazným nádychom histórie. Práve tu už na jar 2015 začne prebiehať rekonštrukcia, nadstavba a prístavba historického objektu Konventná 5.

Budúci majitelia si už dnes môžu vybrať z ponuky 20 bytov a 8 apartmánov s rozlohou od 32,59 m2 do 85,27 m2 v cenových reláciách od 72.490 do 194 900 eur. K dispozícii sú kategórie jedno až trojizbových bytov. Bývať tak môžu v plnom štandarde, ktorý spĺňa nároky súčasnej doby, a zároveň zachováva šarm novorenesančného štýlu.

kon-int-01-r108_res.jpg

Interiér bytov bude mať čisté línie, dispozične však bude riešený tak, aby do priestoru vniesol čaro 19. storočia. Byty ponúkaju výhľad na ulicu historických domov alebo do dvora.

banner01-r753_res.jpg

Ulica, na ktorej sa dom nachádza, prináša výhody moderného centra Bratislavy a zároveň dýcha históriou. Dom je národnou kultúrnou pamiatkou s vyše 100 ročnou históriou. V tom čase bol miestom, kde býval najznámejší architekt doby I. Feigler, aj preto projekt nájdete pod názvom Feiglerov Dom. Teraz to môže byť vaše nové miesto na bývanie. Kolaudácia je naplánovaná na prvý kvartál 2016. Uvádzacie ceny platia pre limitovaný počet bytov.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností  na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné  činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013

získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Martin Marsina

Mobil: +421 948 202 111

E-mail: marsina@herrys.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.