Workshop Yogy a Qigongu – čínsky Majster Yang na Slovensku!

Majster Zhen Hua Yang prijal pozvanie svojej žiačky, medzinárodne certifikovanej učiteľky Kaligrafickej Yogy Zuzany Mitošinkovej a v apríli zavíta na Slovensko.

Majster Zhen Hua Yang prijal pozvanie svojej žiačky, medzinárodne certifikovanej učiteľky Kaligrafickej Yogy Zuzany Mitošinkovej a v apríli zavíta v rámci  jeho európskeho turné Kodaň – Amsterdam – Hamburg - Budapešť aj do Trnavy.

Kaligrafická Yoga predstavuje unikátnu súčasnú syntézu štyroch starobylých systémov holistických/celostných praktík Indie a Číny -  čínskeho Tai Chi, Qigongu, kaligrafie a indickej jogy.

Tradícia čínskeho Taoizmu a Qigongu, stará viac ako 5.000 rokov, a rodová i osobná skúsenosť a filozofia čínskeho Majstra Zhen Hua Yanga prináša účinné inovatívne spojenie Dantianového dýchania a jednoduchých plynulých pohybov. Ide o jedinečný systém trojdimenzionálnej filozofie:  trojdimenzionálny prenos energie a trojdimenzionálny fyzický pohyb prepojené trojdimenzionálnym vzťahom.

Budeme veľmi radi, ak sa prídete inšpirovať na workshopy vedené samotným Majstrom Yangom.

majster yang

Pre koho sú workshopy vhodné?

• pre všetky vekové kategórie a úrovne, nie je potrebná žiadna predchádzajúca skúsenosť
• pre tých, ktorí si chcú prehĺbiť povedomie o samoliečbe a schopnosť vykonávať ju
• pre jogínov a ľudí, praktikujúcich rôzne pohybové aktivity

Či už sa jedná o úplného začiatočníka, laika, pokročilého jogína alebo vrcholového športovca, Kaligrafická Yoga obohatí a zlepší život, prípadne zvýši výkon všetkým, bez ohľadu na vek a zameranie.

Kaligrafická Yoga už pomohla vyliečiť mnohých ľudí so širokým spektrom chorôb a problémov, vrátane artritídy, astmy, diabetu, migrény, problémov so spánkom, stresom a depresiou, syndrómom vyhorenia, vysokého krvného tlaku, problémov s chrbticou atď. (Referencie)

Kedy a kde?

V dňoch 27. – 28.4. 2015, Mestská športová hala, Rybníkova 15, Trnava

O aké workshopy pôjde?

Pripravené sú štyri:
•    Workshop 1 – ZDRAVIE
(Liečivá sila Kaligrafickej Yogy, yoga pre chrbticu a ramená, úľava od stresu)
•    Workshop 2 – ENERGIA
(Rozvoj vnútornej sily a prehĺbenie meditácie)
•    Workshop 3 – ŠŤASTIE
(Zlepšenie obehového systému a trávenia)
•    Workshop 4 – DLHOVEKOSŤ

Cieľom Majstra Yanga je, aby čo najviac ľudí dosiahlo trvalé zdravie, aby sa tešili zo života v tele bez nepohodlia, bolesti a stresu. Jeho najväčšou radosťou je vidieť svojich žiakov šťastných, pokojných  vyžarujúcich pozitívnu energiu.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť cvičiť priamo v energetickom poli majstra Yanga. Registrujte sa prosím včas, aby ste si zaistili miesto.  Počet miest je limitovaný.

Registrácie prijímame na asistent@kaligrafickayoga.sk (uveďte prosím meno, priezvisko, adresu, telefón a email).  Cvičenia budú v anglickom jazyku s konzekutívnym tlmočením do slovenčiny. Účastníkom odporúčame si priniesť podložky na cvičenie a uteráky.

www.kaligrafickayoga.sk  www.kaligrafickezdravie.sk

pozvánka kaligrafická yoga

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.