Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Jedinečná vůně Ulric de Varens vás odnese do ráje

Jedinečná parfémovaná voda od Ulric de Varens v sobě zachycuje ambru, vanilku, pižmo a šeřík, a balena je v rozkošné růžové, díky které se snadno stane ozdobou každého dámského toaletního stolku.

Jedinečná parfémovaná voda Ulric de Varens Lily Prune Cotton Musk v sobě zachycuje ambru, vanilku, pižmo a šeřík, a balena je v rozkošné růžové, díky které se snadno stane ozdobou každého dámského toaletního stolku.

udvNechte se omámit touto romantickou až zamilovanou vůní, na kterou svedete každého muže, a to i kdyby nechtěl. Lily Prune Cotton Musk je více než cenově dostupným parfémem, který slibuje hravost a nabytí sexappealem. Pokud jej zkusíte a zafunguje, nebudete kupovat už žáden jiný…

Samotná značka s nezapomenutelným názvem Ulric de Varens vznikla v nedávném roce 1983, ale rychle se vyšvihla mezi stálice vůní. Ulric de Varens se zaměřuje na výrobu cenově i teritoriálně dostupných parfémů, a kromě nich nabízí i produkty pro péči o tělo. Jeden z prvních parfémů, které tato značka představila, se nadechl již v 85 roce a zaznamenal neokoukaný zájem. Mezi další parfémy z rukou této společnosti, patří krom aktuálního Lily Prune Cotton Musk, také například Lily Prune Love Story nebo Lily Prune Love.

udv

Série Mini, kam spadá Mini Fashion, Mini Flirt, Mini Glamour, Mini Kiss, Mini Love, Mini Pink, Mini Pretty, Mini Sexy, Mini Vanille, Mini Varens 08, Mini Varens 29 a Mini Varens 31 jsou sladkými vůněmi za hubičku, které hojně kupují hlavně náctileté slečny, byť je v kabelce ocení i dospělá žena.

Možná jste je zaregistrovaly samy již nějakých deset až patnáct let nazpět, kdy trhaly žebříčky vyprodanosti. Koupíte je dodnes v každé drogerii ve městě. Nutno ale dodat, že uvedené parfémy jsou vyloženě pro ženy. Ty pánské nesou název Ulric de Varens Hot! S podtitulem Fragrance Black, Fragrance Blue, Frangrance Red, Frangrance Fragrance Lavande, Fragrance Musc nebo Fragrance Vetiver.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.