Eiscafe Delikana: Kaviareň s pridanou hodnotou

Už začiatkom septembra sa obyvatelia Senca môžu tešiť na otvorenie novej kaviarne.

Už začiatkom septembra sa obyvatelia Senca môžu tešiť na otvorenie novej  kaviarne. Koncept siete prevádzok Eiscafe Delikana je postavený nielen na kvalitných a čerstvých zákuskoch, ale najmä na personálne, ktorý zákazníkom načúva a vytvára  pre nich príjemné harmonické prostredie.

SENEC. Obrovský sortiment viac ako päťdesiatich druhov zákuskov, zmrzlinu, ľahké snacky a priestor pre biznis stretnutia i rodiny. To všetko, v štýlovom prostredí s jedinečnou atmosférou, ponúkne v Senci nová kaviareň Eiscafe Delikana. Jej otvorenie je naplánované na začiatok septembra, zákazníci ju nájdu na Lichnerovej ulici číslo 66.

„Náš podnik je franšíza úspešnej českej spoločnosti, ktorá pôsobí po celej Českej republike i vo  viacerých mestách na Slovensku. Okrem Senca môžete prevádzky Eiscafe Delikana nájsť napríklad v Trenčíne, Malackách či v Bratislave,“ hovorí majiteľ.

Ten  si zakladá na kvalite a čerstvosti ponúkaných zákuskov, nápojov a  občerstvenia rovnako, ako na celkovej atmosfére podniku.

Harmonické prostredie

„Spolu s naším  tímom veríme,  že základom je sústrediť sa na klienta, porozumieť mu a pochopiť jeho pocity. Práve to nám k nemu otvorí dvere. Každý klient je individuálny a zaslúži si ten najlepší možný servis. Preto pre nás nie je problém prispôsobiť sa akýmkoľvek  požiadavkám. Našou silou sú práve naši ľudia,“ vysvetľuje majiteľ svoju filozofiu.

Práve  preto sa veľmi starostlivo venovali tomu, aby do tímu Eiscafe Delikana Senec vybrali tých najvhodnejších ľudí. Práve oni by mali byť zárukou toho, že klienti sa budú do kaviarne vracať s radosťou.

Prevádzka uspokojí aj tú najnáročnejšiu klientelu, majitelia ju vybavili najšpičkovejšou technológiou, ktorá je na európskom trhu dostupná. Rozhodli sa nerobiť kompromisy ani pri zariaďovaní a podnik tak bude pôsobiť luxusne a zároveň príjemne a pohodlne. Samozrejmosťou bude denná tlač a tiež wi-fi pripojenie na internet.

Pridaná hodnota

K podniku s kapacitou šesťdesiat miest by mala na budúci rok pribudnúť, po schválení mestským zastupiteľstvom, aj letná terasa. Jeho  priestory však budú už od jeho otvorenia rozdelené na tri časti.

„Barová časť bude veľmi luxusná a situovaná v zadne presklenej časti podniku. Poskytne dostatok súkromia na privátne akcie ale i na obchodné stretnutia. Druhá časť bude  určená pre klientov cukrárne, v tretej nájdu svoje miesto mamičky s deťmi, ktorým chceme ponúknuť tiež rôzne akcie, bonusy a darčeky,“ hovorí majiteľ.

Do budúcnosti plánujú pripravovať pre tých najmenších rôzne  podujatia, podporovať budú aj detské domovy. „Chceme, aby deti,  ktoré nemali v živote príliš veľa šťastia, prežili príjemné  chvíle práve v našej cukrárni,“ uzavrel majiteľ.

a1-r873_res.jpg

a2-r225_res.jpg

a3-r986_res.jpg

a4-r435_res.jpg

a5-r504_res.jpg

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.