Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Vůně Acqua Di Parma osvěží každou unavenou duši

Acqua Di Parma vyrábí už od roku 1916 vůně, které osvěží každou unavenou duši. Zaměřme se konkrétně na kolínskou vodu a toaletní vodu, které jsou unisex produkty této společnosti.

Acqua Di Parma vyrábí už od roku 1916 vůně, které osvěží každou unavenou duši. Zaměřme se konkrétně na kolínskou vodu a toaletní vodu, které jsou unisex produkty této společnosti, která tak umí ušetřit každé rodině.

Totiž nejen na dovolenou k moři si můžete vybrat tuto společnost v podobě osvěžující ovocné i přímořské parfemace. Společnost svůj rozkvět zaznamenávala především v padesátých letech minulého století, věrných zákazníků má však i v dnešní době. Jejich parfémy jsou vždy baleny do jednoduchých elegantních flakónů a rozhodně nebudí žáden poprask, díky čemuž značka v tichosti proplouvá napříč generacemi.

1-r559_res.jpg

Acqua Di parma Colonia Assoluta – kolínská voda 100 ml je navržena jako dámský kosmetický produkt ovšem lze ji užít i u mužského pohlaví. Ingredience, které se skrývají pod touto vůní, jsou kardamom, bergamot, horský pomeranč, červené koření, vetiver, ylang – ylang, jasmín, divoká orchidej, růže, ambra, cedr a bílé pižmo. Tato harmonická bohatá skladba se postará o dlouhou výdrž této kolínské vody na vašem těle, díky které ušetříte. Osvěžující kombinace přírody, snoubící se v jedné vůni, má univerzální použití pro každou příležitost. Samotná vůně byla poprvé veřejnosti představená už v roce 2003, kdy na sebe strhla pozornost. Přímo v ní razí právě vůně horského pomeranče a jasmínu, které spolu bojují v dokonalé hře vůně.

2-r581_res.jpg

Toaletní voda Acqua Di Parma Acqua Nobile Rosa je o plných 25 ml objemnější, jedná se zase o kosmetický produkt s určením pro něžné ženské pohlaví. Tato série nabízí krom základu vůně ingredience růže i vůni magnólie, iris nebo gelsomina, zkoušet je tak opravdu z čeho. Ryze pánské vůně pak značí sílu moře a jeho vln a pýchu Parmy. Často užívanou ingrediencí pánských toaletních vod od Acqua Di Parma je bergamot.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .