Vůně Acqua Di Parma osvěží každou unavenou duši

Acqua Di Parma vyrábí už od roku 1916 vůně, které osvěží každou unavenou duši. Zaměřme se konkrétně na kolínskou vodu a toaletní vodu, které jsou unisex produkty této společnosti.

Acqua Di Parma vyrábí už od roku 1916 vůně, které osvěží každou unavenou duši. Zaměřme se konkrétně na kolínskou vodu a toaletní vodu, které jsou unisex produkty této společnosti, která tak umí ušetřit každé rodině.

Totiž nejen na dovolenou k moři si můžete vybrat tuto společnost v podobě osvěžující ovocné i přímořské parfemace. Společnost svůj rozkvět zaznamenávala především v padesátých letech minulého století, věrných zákazníků má však i v dnešní době. Jejich parfémy jsou vždy baleny do jednoduchých elegantních flakónů a rozhodně nebudí žáden poprask, díky čemuž značka v tichosti proplouvá napříč generacemi.

1-r559_res.jpg

Acqua Di parma Colonia Assoluta – kolínská voda 100 ml je navržena jako dámský kosmetický produkt ovšem lze ji užít i u mužského pohlaví. Ingredience, které se skrývají pod touto vůní, jsou kardamom, bergamot, horský pomeranč, červené koření, vetiver, ylang – ylang, jasmín, divoká orchidej, růže, ambra, cedr a bílé pižmo. Tato harmonická bohatá skladba se postará o dlouhou výdrž této kolínské vody na vašem těle, díky které ušetříte. Osvěžující kombinace přírody, snoubící se v jedné vůni, má univerzální použití pro každou příležitost. Samotná vůně byla poprvé veřejnosti představená už v roce 2003, kdy na sebe strhla pozornost. Přímo v ní razí právě vůně horského pomeranče a jasmínu, které spolu bojují v dokonalé hře vůně.

2-r581_res.jpg

Toaletní voda Acqua Di Parma Acqua Nobile Rosa je o plných 25 ml objemnější, jedná se zase o kosmetický produkt s určením pro něžné ženské pohlaví. Tato série nabízí krom základu vůně ingredience růže i vůni magnólie, iris nebo gelsomina, zkoušet je tak opravdu z čeho. Ryze pánské vůně pak značí sílu moře a jeho vln a pýchu Parmy. Často užívanou ingrediencí pánských toaletních vod od Acqua Di Parma je bergamot.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.