Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom - Inter-okno.sk

Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom,podstatný rozdiel pri Vašich oknách.

Podstatný Rozdiel medzi Dvojsklom a Trojsklom , zdroj INTER-OKNO s.r.o.

aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom? Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Častou otázkou pri rozhodovaní, alebo výbere plastových okien je zvolenie správnej konfigurácie skiel. Nižšie si vyjasníme rozdiely medzi jednotlivými variantami najpoužívanejších zasklení.

Dvojsklo

Izolačné dvojsklo sa používa najmä v nebytových úžitkových a skladových priestoroch, kde niejepožadovaný vyšší dôraz na tepelnoizolačné vlastnosti skla. Výhodou zasklenia dvojsklom je hlavne jeho cenová dostupnosť. Štandardný paket dvojskla má 24mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4 (4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné dvojsklo

Trojsklo

Izolačné trojsklo je v podstate nástupca dvojskiel. Požíva sa najmä na novostavby, nízkoenergetické domy a prestavby bytových priestorov. Zasklením Vašich okien trojsklom získate vyššiu tepelnú izoláciu v porovnaní s dvojsklom. Štandardný paket trojskla má 44mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4/16/4(4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné trojsklo

Vyhodnotenie

Hodnota tepelnej izolácie dvojskiel je Ug=1,0 W/m²K. Hodnota tepelnej izolácie trojskiel je Ug=0,6 W/m²K. (Čím nižšia hodnota Ug, tým vyššia tepelná izolácia). Použitím zasklenia izolačným trojskom ušetríte až o 40% viac tepla. Jednoznačný víťaz boja dvojsklo vs. trojsklo je TROJSKLO!

SPÄŤ Stránka pre BA http://bratislava.inter-okno.sk/ NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855
Copyright © 2005 - 2015 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

zdroj INTER-OKNO s.r.o.

NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.