Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom - Inter-okno.sk

Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom,podstatný rozdiel pri Vašich oknách.

Podstatný Rozdiel medzi Dvojsklom a Trojsklom , zdroj INTER-OKNO s.r.o.

aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom? Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Častou otázkou pri rozhodovaní, alebo výbere plastových okien je zvolenie správnej konfigurácie skiel. Nižšie si vyjasníme rozdiely medzi jednotlivými variantami najpoužívanejších zasklení.

Dvojsklo

Izolačné dvojsklo sa používa najmä v nebytových úžitkových a skladových priestoroch, kde niejepožadovaný vyšší dôraz na tepelnoizolačné vlastnosti skla. Výhodou zasklenia dvojsklom je hlavne jeho cenová dostupnosť. Štandardný paket dvojskla má 24mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4 (4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné dvojsklo

Trojsklo

Izolačné trojsklo je v podstate nástupca dvojskiel. Požíva sa najmä na novostavby, nízkoenergetické domy a prestavby bytových priestorov. Zasklením Vašich okien trojsklom získate vyššiu tepelnú izoláciu v porovnaní s dvojsklom. Štandardný paket trojskla má 44mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4/16/4(4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné trojsklo

Vyhodnotenie

Hodnota tepelnej izolácie dvojskiel je Ug=1,0 W/m²K. Hodnota tepelnej izolácie trojskiel je Ug=0,6 W/m²K. (Čím nižšia hodnota Ug, tým vyššia tepelná izolácia). Použitím zasklenia izolačným trojskom ušetríte až o 40% viac tepla. Jednoznačný víťaz boja dvojsklo vs. trojsklo je TROJSKLO!

SPÄŤ Stránka pre BA http://bratislava.inter-okno.sk/ NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855
Copyright © 2005 - 2015 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

zdroj INTER-OKNO s.r.o.

NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.