Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom - Inter-okno.sk

Rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom,podstatný rozdiel pri Vašich oknách.

Podstatný Rozdiel medzi Dvojsklom a Trojsklom , zdroj INTER-OKNO s.r.o.

aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom? Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Aký je rozdiel medzi dvojsklom a trojsklom?

Častou otázkou pri rozhodovaní, alebo výbere plastových okien je zvolenie správnej konfigurácie skiel. Nižšie si vyjasníme rozdiely medzi jednotlivými variantami najpoužívanejších zasklení.

Dvojsklo

Izolačné dvojsklo sa používa najmä v nebytových úžitkových a skladových priestoroch, kde niejepožadovaný vyšší dôraz na tepelnoizolačné vlastnosti skla. Výhodou zasklenia dvojsklom je hlavne jeho cenová dostupnosť. Štandardný paket dvojskla má 24mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4 (4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné dvojsklo

Trojsklo

Izolačné trojsklo je v podstate nástupca dvojskiel. Požíva sa najmä na novostavby, nízkoenergetické domy a prestavby bytových priestorov. Zasklením Vašich okien trojsklom získate vyššiu tepelnú izoláciu v porovnaní s dvojsklom. Štandardný paket trojskla má 44mm. Zloženie paketu je v rozdelení 4/16/4/16/4(4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo / 16mm vákuová medzera plnená argónom / 4mm sklo). Medzi sklami je použitý nerezový rámik s prerušeným tepelným mostom.

izolačné trojsklo

Vyhodnotenie

Hodnota tepelnej izolácie dvojskiel je Ug=1,0 W/m²K. Hodnota tepelnej izolácie trojskiel je Ug=0,6 W/m²K. (Čím nižšia hodnota Ug, tým vyššia tepelná izolácia). Použitím zasklenia izolačným trojskom ušetríte až o 40% viac tepla. Jednoznačný víťaz boja dvojsklo vs. trojsklo je TROJSKLO!

SPÄŤ Stránka pre BA http://bratislava.inter-okno.sk/ NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855
Copyright © 2005 - 2015 by Inter Okno s.r.o.! All rights reserved!

zdroj INTER-OKNO s.r.o.

NAVIGÁCIASLUŽBYSLEDUJTE NÁSKONTAKT
  • TEL.: 00421 35 7701 044
  • MOBIL: 00421 917 529 855

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.