Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Mystická vůně parfémů Amouage ve vás probudí smyslnost

Jako z jiného světa ve vás vyvolají dojem parfémy od společnosti Amouage. Respektive to, co z nich dělá jedinečné, je jejich balení, které je originální, mystické, etno i orientální.

Jako z jiného světa ve vás vyvolají dojem parfémy od společnosti Amouage. Respektive to, co z nich dělá jedinečné, je jejich balení, které je originální, mystické, etno, orientální, prostě směska všech možných obrazců či symbolů kultur, značení, pudících v nás určité pocity.

Může za to exotika, kterou značka prezentuje, za jejíž královnu se považuje. Amouage dnes sídlí v Londýně, avšak kořeny má až na dalekém Středním Východě. Právě odtud čerpá inspiraci. Tato společnost byla založena v roce 1983 jeho výsostí Sayyidem hamadem bin Hamoud Al Busaidem, samotným váženým členem ománské královské rodiny.

1-r811_res.jpg

Podnětem byla touha oživit světovou slávu arabských vůní. K tomu však bylo zapotřebí parfuméra a designéra, Guye Roberta, který celý nápad adrenalinové injekce do světa náležitě propracoval pro potřeby konzumní americké společnosti. Nyní vůně pod touto značkou snoubí nejen vůně jako takové, ale i vizuální umění, které se zhmotňuje na flakónech a balení parfémů Amouage. Byť byl prvotní plán oslavovat arabskou vonnou historii, nyní se vyrábí stále nové a nové parfémy Amouage, které má na svědomí již Francie, arabský vliv se tak zdá být tatam.

2-r190_res.jpg

To však neznamená, že by Francie dělala Amouage ostudu, kde jinde než ve Francii se totiž vyrábí vůně světových značek, je-li kolébka parfémů, je to tedy právě Francie. Na svém počátku značka okořeněná špetkou královského rodu, se tak stala dvorní vonnou značkou dalších královských rodin nebo osobností, jako je Kate Moss, raper Ludacris či irský James Bond Pierce Brosnan. Z oblíbených vůní se neustále prezentuje Amouage Gold Pour Homme, Amouage fate for Women či Amouage The Library Collection Opus VIII .

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.