Mystická vůně parfémů Amouage ve vás probudí smyslnost

Jako z jiného světa ve vás vyvolají dojem parfémy od společnosti Amouage. Respektive to, co z nich dělá jedinečné, je jejich balení, které je originální, mystické, etno i orientální.

Jako z jiného světa ve vás vyvolají dojem parfémy od společnosti Amouage. Respektive to, co z nich dělá jedinečné, je jejich balení, které je originální, mystické, etno, orientální, prostě směska všech možných obrazců či symbolů kultur, značení, pudících v nás určité pocity.

Může za to exotika, kterou značka prezentuje, za jejíž královnu se považuje. Amouage dnes sídlí v Londýně, avšak kořeny má až na dalekém Středním Východě. Právě odtud čerpá inspiraci. Tato společnost byla založena v roce 1983 jeho výsostí Sayyidem hamadem bin Hamoud Al Busaidem, samotným váženým členem ománské královské rodiny.

1-r811_res.jpg

Podnětem byla touha oživit světovou slávu arabských vůní. K tomu však bylo zapotřebí parfuméra a designéra, Guye Roberta, který celý nápad adrenalinové injekce do světa náležitě propracoval pro potřeby konzumní americké společnosti. Nyní vůně pod touto značkou snoubí nejen vůně jako takové, ale i vizuální umění, které se zhmotňuje na flakónech a balení parfémů Amouage. Byť byl prvotní plán oslavovat arabskou vonnou historii, nyní se vyrábí stále nové a nové parfémy Amouage, které má na svědomí již Francie, arabský vliv se tak zdá být tatam.

2-r190_res.jpg

To však neznamená, že by Francie dělala Amouage ostudu, kde jinde než ve Francii se totiž vyrábí vůně světových značek, je-li kolébka parfémů, je to tedy právě Francie. Na svém počátku značka okořeněná špetkou královského rodu, se tak stala dvorní vonnou značkou dalších královských rodin nebo osobností, jako je Kate Moss, raper Ludacris či irský James Bond Pierce Brosnan. Z oblíbených vůní se neustále prezentuje Amouage Gold Pour Homme, Amouage fate for Women či Amouage The Library Collection Opus VIII .

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.