Piatok, 19. apríl , 2019

Trend hovorí jasne: Rýchly svet, rýchle pôžičky

Začiatok nového roka kladie každoročne vysoké nároky na naše peňaženky, ktoré sa spamätávajú z Vianoc a musia odolávať aj vlne výpredajov.

Začiatok nového roka kladie každoročne vysoké nároky na naše peňaženky, ktoré sa spamätávajú z Vianoc a musia odolávať aj vlne výpredajov.

Každému z nás sa tak môže stať, že si zrazu z rôznych dôvodov potrebuje rýchlo požičať peniaze. No nie vždy pomôže rodina či kamarát. Ak potrebujete pôžičku naozaj súrne, nezostáva vám nič iné, ako sa obrátiť na rôzne finančné inštitúcie. V štandardných bankách však môžete naraziť na zdĺhavé byrokratické procesy a v nebankových spoločnostiach na vysoké úroky. Ako sa teda zorientovať na trhu rýchlych pôžičiek?

Len malé sumy

Cieľom rýchlych pôžičiek je pomôcť spotrebiteľom zvládnuť nečakané výpadky príjmov alebo náhle výdavky. Vyznačujú sa zrýchleným procesom spracovania žiadostí a výška pôžičky sa pohybuje v stovkách eur. Pomerne krátka je aj doba splácania, väčšinou do jedného roka a v tomto rozpätí si viete dĺžku jej splácania prispôsobiť.

ferratumviz-r860_res.jpg

Z pohodlia domova

Ľudia dnes radi vybavujú všetko z pohodlia domova. Najmä keď vám na to stačí počítač s pripojením na internet. Aj rýchle pôžičky viete vybaviť cez internet, stačí vyplniť a odoslať jednoduchý formulár.

Čas sú peniaze

Asi najväčšou výhodou online pôžičiek je ich rýchlosť. Napríklad vyplnenie formulára vo Ferratum Bank vám nezaberie viac ako 10 minút a starosti si nemusíte robiť ani so zbytočnými papierovačkami. Podmienkou je vek nad 18 rokov, pravidelný príjem a ručiteľ. Potom stačí už len počkať na peniaze, v prípade Úveru Plus to môže byť až 700 Eur.

Spoľahlivý partner

Na trhu pôsobí obrovské množstvo subjektov, ktoré sa zaoberajú pôžičkami. Najľahšia cesta k peniazom v tomto prípade ani zďaleka nemusí byť najvýhodnejšia, preto si ich dôkladne preverte. V prvom rade si poriadne preštudujte zmluvu o pôžičke. Sledujte výšku splátok, dobu splácania, ročnú percentuálnu úrokovú sadzbu a hlavne sankcie pri nedodržaní termínov splátok. Nemenej dôležitá je aj história spoločnosti a forma, akou sa prezentuje. Skupina Ferratum pôsobí vo viac ako 20 rôznych krajinách a jej služby už využilo viac než 1,5 milióna spokojných zákazníkov. Samozrejme niet nad osobnú skúsenosť, takže sa pokojne opýtajte známych.

Klient na prvom mieste

Online servis musí byť bezpečný a spoľahlivý. V prvom rade vám musí šetriť čas, čo je jeden z najväčších benefitov, pre ktorý sa čoraz viac zákazníkov vracia k online pôžičkám. Ferratum Bank má v rámci služieb zákazníkom prehľadne vypracovaný systém postupov aj v prípade omeškania, či neplatenia pôžičiek a úverov. Rovnako ako iné inštitúcie poskytujúce úvery, aj Ferratum Bank v takýchto prípadoch odporúča kontaktovať ich skôr, než dôjde k omeškaniu. Vtedy ešte možno splátkový kalendár upraviť, prípadne nastaviť.

Ak vás teda zastihli nečakané výdavky alebo iba zlákali novoročné výpredaje a uvažujete o online pôžičke, zvoľte si takú, ktorá vás nezaťaží zdĺhavým papierovaním, má prehľadne stanovené podmienky a spoľahlivý zákaznícky servis.

ferratumvizpr-r618_res.jpg

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.