Slovenskí a českí vedci objavili nové riešenie problémov s kĺbmi

Na nových produktoch pre naše kĺby intenzívne pracujú odborníci na celom svete a jeden taký sa podarilo objaviť našim vedcom.

Revolučný prístup v riešení problémov s kĺbmi

O rôznych druhoch kĺbovej výživy a zázračných prípravkoch sme už všetci veľakrát počuli. Ale iba niektoré z nich nám dokážu naozaj pomôcť. Pritom bolesti kĺbov, ich stuhnutie a znížená pohyblivosť  nás dokážu veľmi potrápiť. Doteraz sa pre výživu kĺbov využívali zložky, ktorých úlohou bolo predovšetkým doplniť látky pre kĺby, väzy a šľachy. Teraz sa vďaka nápadom našich vedcov podarilo skĺbiť tradičnú kĺbovú výživu s tým najlepším, čo ponúka enzymoterapia. Už dnes môžete v slovenských lekárňach získať prvý produkt, ktorý ponúka kombináciu osvedčeného glukozamínu s enzýmami, označovanými ako proteázy. Tie sa vyznačujú silným efektom, ktorý pozitívne pôsobí na naše kĺby. Prvým takýmto prípravkom, ktorý môžete v lekárňach zakúpiť je GelActiv Proteo-Enzyme Q.

fotka-v-texte-produkt-r668_res.jpg

Revolučná kĺbová novinka v našich lekárňach

Upratovačky nášho tela

Enzýmy pôsobia ako urýchľovače chemických reakcií v našom tele. V škole sme sa učili, že enzýmy nám štiepia stravu. Menej už vieme o tom, že vo vnútri organizmu máme tisíce enzýmov, ktoré si telo vie vyrábať aj samo a vďaka ním prebieha väčšina reakcií v organizme. Ešte menej vieme o tom, že niektoré enzýmy nám veľmi pomáhajú aj v iných oblastiach. Najväčší význam v tom majú proteázy (Proteo-Enzymy). Pri športe, namáhavej práci i pri bežnom pohybe sa nám opotrebovávajú tkanivá (napr. chrupavky). Zvyšky tkanív musí telo rýchlo zlikvidovať. Nastúpia tzv. upratovačky (Proteo-Enzýmy), ktoré telo od týchto zvyškov vyčistia a pripravia tak pôdu pre kvalitnú kĺbovú výživu.

Unikátna kombinácia

Práve tieto Proteo-Enzýmy v kombinácii s glukozamínom sulfátom (základná stavebná látka chrupavky) nájdete ako v jedinom prípravku na našom trhu, vo výživovom doplnku GelActiv Proteo-Enzyme Q. Obsiahnutý  glukozamín je naviac vo forme s postupným uvolňovaním v organizme, prípravok tak nezaťažuje žalúdok, na čo si u obdobných produktov veľmi sťažujú najviac ženy. Dôležitý je aj obsah vitamínu C k správnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu chrupaviek. Produkty GelActiv boli vždy veľmi obľúbené medzi vrcholovými športovcami, ktorí svoje kĺby nadmerne zaťažujú. GelActiv Proteo-Enzyme Q je však napriek svojej výnimočnosti odporúčaný všetkým ľuďom s bolesťami kĺbov, ale predovšetkým tým, ktorým iné produkty nepomáhajú.

produktytexte-r477_res.jpgDoplnky stravy GelActiv, ponúkame kvalitnú  kĺbovú terapiu pre každého

Stačia iba dve tabletky denne

Doteraz bolo užívanie enzýmov pomerne finančne náročné a tiež spojené s prehĺtaním veľkého množstva tabliet. Ani jedna z týchto vecí u GelActivu Proteo-Enzyme Q  neplatí. Stačí užívať 2 tabletky denne. Žiadajte vo svojej lekárni, alebo tiež prostredníctvom lekárenských e-shopov. Teraz napríklad na www.pilulka24.sk  prípravok GelActiv Proteo-Enzyme Q 120 tbl. na 2 mesiace užívanie za cenu 20,00 €.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?