Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Produkty značky Biotherm sú v harmónii s prírodou

V roku 1970 vstúpila do sveta kozmetiky aj značka Biotherm, pričom jej produkty sú založené na harmonickom súžití s prírodou.

Čistejšia pleť so značkou Biotherm

Ak preferujete prírodné produkty, tak kozmetika Biotherm je tou správnou voľbou. Ponuka Biotherm je pestrá, takže je z čoho vyberať. Značka okrem iných produktov vyvinula i účinnú starostlivosť o pleť, a to na základe nového pohľadu vplyvov nezdravého životného štýlu na našu pleť. Dokonca vypozorovali i vplyvy znečisteného životného prostredia a vznikol tak rad kozmetiky s názvom Pure Fect Skin. Podstatou týchto výrobkov sú silné aktívne látky s pozitívnym účinkom na odstránenie problémov pleti a na dosiahnutie jej krásy aj čistoty.

biotherm purefect

Medzi výrobky z radu Pure Fect Skin patrí i čistiaci gél  BIOTHERM PureFect Skin Anti-Shine Purifying Cleansing Gel - čistiaci gél 125ml Gél je vhodný pre zmiešanú až mastnú pleť, pretože okamžitým výsledok je jej nádherne prečistenie a hydratovanie. Veľkou prednosťou čistiaceho gélu je trojitý účinok:

• zamedzuje tvorbu nadbytočného mazu a pomáha znižovať množstvo prebytočnej vody;
  • jeho zložka – kyselina salicylová – pomáha zabraňovať upchávaniu pórov;
  • zamedzuje tvorbe nedokonalostí pleti.

Keďže značka Biotherm má výrobky dokonale prepracované, tak si predstavte, že každý produkt z radu Pure Fect Skin je obohatený o sviežu citrusovo-kvetinovú vôňu (limetka, pomaranč, bergamot, atď.), aby pleť zákazníka voňala rovnako čisto, ako i vyzerá.

biothermV našom on-line obchode nájdete od značky Biotherm tiež spoľahlivý výrobok na vaše mihalnice, konkrétne sa jedná o produkt BIOTHERM Biocils Anti Chute Eye Makeup Removal - 125ml Tento šetrný odličovač mihalníc poskytne vysoko účinnú starostlivosť o riasy, pričom chráni a zlepšuje ich kvalitu. Nielenže riasy skrášľuje, ale zabraňuje aj ich vypadávaniu počas čistenia. Kvalitu tohto výrobku zaručuje jeho účinné zloženie: madecassocide, L-arginín a kyselina citrónová.

V roku 1970 vstúpila do sveta kozmetiky aj značka Biotherm, pričom jej produkty sú založené na harmonickom súžití s prírodou. Prípravky sú vytvorené na báze objavu termálneho planktónu – ten pochádza z horských prameňov, ktoré sú bohaté na minerály. A práve tento termálny planktón má podľa firmy Biotherm blahodarne účinky na našu pleť. Vo svojej kozmetike využívajú i ďalšie prírodné látky ako napríklad extrakt z olív, morských rias alebo ovocie. O značke sa dá povedať, že predstavuje luxusnú kozmetiku plnú vnútornej energie, inšpirovanú silou minerálov, termálnych prameňov a iných bioaktívnych látok. Dnes patrí značka pod celosvetový kozmetický gigant L'Oréal Paris.

Čistejšia pleť so značkou Biotherm

Medzi výrobky z radu Pure Fect Skin patrí i čistiaci gél BIOTHERM PureFect Skin Anti-Shine Purifying Cleansing Gel - čistiaci gél 125ml . Gél je vhodný pre zmiešanú až mastnú pleť, pretože okamžitým výsledok je jej nádherne prečistenie a hydratovanie. Veľkou prednosťou čistiaceho gélu je trojitý účinok:

- zamedzuje tvorbu nadbytočného mazu a pomáha znižovať množstvo prebytočnej vody;

- jeho zložka – kyselina salicylová – pomáha zabraňovať upchávaniu pórov;

- zamedzuje tvorbe nedokonalostí pleti.

V našom on-line obchode nájdete od značky Biotherm tiež spoľahlivý výrobok na vaše mihalnice, konkrétne sa jedná o produkt BIOTHERM Biocils Anti Chute Eye Makeup Removal - 125ml. Tento šetrný odličovač mihalníc poskytne vysoko účinnú starostlivosť o riasy, pričom chráni a zlepšuje ich kvalitu. Nielenže riasy skrášľuje, ale zabraňuje aj ich vypadávaniu počas čistenia. Kvalitu tohto výrobku zaručuje jeho účinné zloženie: madecassocide, L-arginín a kyselina citrónová.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.