Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Svetová show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU príde na Slovensko

Nenechajte si ujsť krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko a jeho hostia sa predstavia aj v Košiciach.

Krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta so svojou show do košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY v Žiline a na Zimný štadión do Zvolena.

Agentúra 212 priviezla v rokoch v rokoch 2008, 2010 a 2012 ako prvá na Slovensko a do Čiech svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU. Svoje grandiózne umenie v nej predviedol v Košiciach, Bratislave, Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a sedemnásobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko.

Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz... Mnohých z nich doprevádzal na svojich Stradivárkach v hodnote viac ako 3 milióny euro slávny huslista a skladateľ Edvin Marton, držiteľ ceny EMI.

plusco-edvin-r960_res.jpg

Dnes sa píše rok 2016 a čaká nás opäť krasokorčuliarky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta do Košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY Žilina a na Zimný štadión do Zvolena. Je pripravený spolu s olymipijskou víťazkou zo Soči Adelinou Sotnikovou, majstri Európy Tatiana Volosazhar-Maxim Trankov, majster sveta Brian Joubert, majster Európy Tomáš Verner a napríklad i manželský pár Chesnovcov, ktorý už svoje vzdušné majstrovstvo u nás predviedol, tentokrát sľúbili že predvedú niečo, čo sme od nich ešte nevideli. Títo všetci sa predstavia vo famóznej show po niekoľkých rokoch.

Uvedené mená nie sú všetci, ktorí sa v show predstavia, celkovo pricestuje minimálne 25 hviezd krasokorčuliarskeho neba. Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton, ktorý predvedie svoje majstrovstvo na „nových“ Stradivárkach, vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. Tento majstrovský nástroj vlastní od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 eur. /slovom osem miliónov/.

Načítavam video...

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie. Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti PREDPREDAJ.SK Viac info na www.212.sk a FB 212sro.

PREDSTAVENIA SA USKUTOČNIA POD ZÁŠTITOU 4-NÁSOBNÉHO ÚČASTNÍKA ZIMNÝCH OH - MILANA JAGNEŠÁKA  a PETRA LEDNÁRA, ČLENA RÁDU MALTÉZSKYCH RYTIEROV KMFAP.

Načítavam video...

plusco-3-r867_res.jpg

edv-sme-r986_res.jpg

chesna-2-ok-r651_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.