Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Svetová show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU príde na Slovensko

Nenechajte si ujsť krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko a jeho hostia sa predstavia aj v Košiciach.

Krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta so svojou show do košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY v Žiline a na Zimný štadión do Zvolena.

Agentúra 212 priviezla v rokoch v rokoch 2008, 2010 a 2012 ako prvá na Slovensko a do Čiech svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU. Svoje grandiózne umenie v nej predviedol v Košiciach, Bratislave, Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a sedemnásobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko.

Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz... Mnohých z nich doprevádzal na svojich Stradivárkach v hodnote viac ako 3 milióny euro slávny huslista a skladateľ Edvin Marton, držiteľ ceny EMI.

plusco-edvin-r960_res.jpg

Dnes sa píše rok 2016 a čaká nás opäť krasokorčuliarky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta do Košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY Žilina a na Zimný štadión do Zvolena. Je pripravený spolu s olymipijskou víťazkou zo Soči Adelinou Sotnikovou, majstri Európy Tatiana Volosazhar-Maxim Trankov, majster sveta Brian Joubert, majster Európy Tomáš Verner a napríklad i manželský pár Chesnovcov, ktorý už svoje vzdušné majstrovstvo u nás predviedol, tentokrát sľúbili že predvedú niečo, čo sme od nich ešte nevideli. Títo všetci sa predstavia vo famóznej show po niekoľkých rokoch.

Uvedené mená nie sú všetci, ktorí sa v show predstavia, celkovo pricestuje minimálne 25 hviezd krasokorčuliarskeho neba. Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton, ktorý predvedie svoje majstrovstvo na „nových“ Stradivárkach, vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. Tento majstrovský nástroj vlastní od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 eur. /slovom osem miliónov/.

Načítavám video...

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie. Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti PREDPREDAJ.SK Viac info na www.212.sk a FB 212sro.

PREDSTAVENIA SA USKUTOČNIA POD ZÁŠTITOU 4-NÁSOBNÉHO ÚČASTNÍKA ZIMNÝCH OH - MILANA JAGNEŠÁKA  a PETRA LEDNÁRA, ČLENA RÁDU MALTÉZSKYCH RYTIEROV KMFAP.

Načítavám video...

plusco-3-r867_res.jpg

edv-sme-r986_res.jpg

chesna-2-ok-r651_res.jpg

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.