Sobota, 20. apríl , 2019

Svetová show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU príde na Slovensko

Nenechajte si ujsť krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko a jeho hostia sa predstavia aj v Košiciach.

Krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta so svojou show do košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY v Žiline a na Zimný štadión do Zvolena.

Agentúra 212 priviezla v rokoch v rokoch 2008, 2010 a 2012 ako prvá na Slovensko a do Čiech svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU. Svoje grandiózne umenie v nej predviedol v Košiciach, Bratislave, Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a sedemnásobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko.

Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz... Mnohých z nich doprevádzal na svojich Stradivárkach v hodnote viac ako 3 milióny euro slávny huslista a skladateľ Edvin Marton, držiteľ ceny EMI.

plusco-edvin-r960_res.jpg

Dnes sa píše rok 2016 a čaká nás opäť krasokorčuliarky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta do Košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY Žilina a na Zimný štadión do Zvolena. Je pripravený spolu s olymipijskou víťazkou zo Soči Adelinou Sotnikovou, majstri Európy Tatiana Volosazhar-Maxim Trankov, majster sveta Brian Joubert, majster Európy Tomáš Verner a napríklad i manželský pár Chesnovcov, ktorý už svoje vzdušné majstrovstvo u nás predviedol, tentokrát sľúbili že predvedú niečo, čo sme od nich ešte nevideli. Títo všetci sa predstavia vo famóznej show po niekoľkých rokoch.

Uvedené mená nie sú všetci, ktorí sa v show predstavia, celkovo pricestuje minimálne 25 hviezd krasokorčuliarskeho neba. Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton, ktorý predvedie svoje majstrovstvo na „nových“ Stradivárkach, vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. Tento majstrovský nástroj vlastní od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 eur. /slovom osem miliónov/.

Načítavám video...

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie. Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti PREDPREDAJ.SK Viac info na www.212.sk a FB 212sro.

PREDSTAVENIA SA USKUTOČNIA POD ZÁŠTITOU 4-NÁSOBNÉHO ÚČASTNÍKA ZIMNÝCH OH - MILANA JAGNEŠÁKA  a PETRA LEDNÁRA, ČLENA RÁDU MALTÉZSKYCH RYTIEROV KMFAP.

Načítavám video...

plusco-3-r867_res.jpg

edv-sme-r986_res.jpg

chesna-2-ok-r651_res.jpg

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.