Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Svetová show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU príde na Slovensko

Nenechajte si ujsť krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko a jeho hostia sa predstavia aj v Košiciach.

Krasokorčuliarsky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta so svojou show do košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY v Žiline a na Zimný štadión do Zvolena.

Agentúra 212 priviezla v rokoch v rokoch 2008, 2010 a 2012 ako prvá na Slovensko a do Čiech svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU. Svoje grandiózne umenie v nej predviedol v Košiciach, Bratislave, Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a sedemnásobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko.

Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz... Mnohých z nich doprevádzal na svojich Stradivárkach v hodnote viac ako 3 milióny euro slávny huslista a skladateľ Edvin Marton, držiteľ ceny EMI.

plusco-edvin-r960_res.jpg

Dnes sa píše rok 2016 a čaká nás opäť krasokorčuliarky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta do Košickej Steel Arény, DOXXBET ARÉNY Žilina a na Zimný štadión do Zvolena. Je pripravený spolu s olymipijskou víťazkou zo Soči Adelinou Sotnikovou, majstri Európy Tatiana Volosazhar-Maxim Trankov, majster sveta Brian Joubert, majster Európy Tomáš Verner a napríklad i manželský pár Chesnovcov, ktorý už svoje vzdušné majstrovstvo u nás predviedol, tentokrát sľúbili že predvedú niečo, čo sme od nich ešte nevideli. Títo všetci sa predstavia vo famóznej show po niekoľkých rokoch.

Uvedené mená nie sú všetci, ktorí sa v show predstavia, celkovo pricestuje minimálne 25 hviezd krasokorčuliarskeho neba. Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton, ktorý predvedie svoje majstrovstvo na „nových“ Stradivárkach, vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. Tento majstrovský nástroj vlastní od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 eur. /slovom osem miliónov/.

Načítavam video...

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie. Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti PREDPREDAJ.SK Viac info na www.212.sk a FB 212sro.

PREDSTAVENIA SA USKUTOČNIA POD ZÁŠTITOU 4-NÁSOBNÉHO ÚČASTNÍKA ZIMNÝCH OH - MILANA JAGNEŠÁKA  a PETRA LEDNÁRA, ČLENA RÁDU MALTÉZSKYCH RYTIEROV KMFAP.

Načítavam video...

plusco-3-r867_res.jpg

edv-sme-r986_res.jpg

chesna-2-ok-r651_res.jpg

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

20 h

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl

Letná kupónová a SMS súťaž o 3 letecké zájazdy v celkovej hodnote 10 000 €.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu