Slováci budú lídrami vo využívaní inteligentných domácností

Koľkokrát ste si cestou do práce neboli istí, či ste vypli žehličku alebo ste poriadne zatvorili okno? Tieto situácie sa nám stávajú pomerne často a  väčšina z nás sa vždy poctivo vráti domov, aby sme všetko skontrolovali a mali pokoj v duši :) Toto všetko nás ale stojí kopec času a energie…

Ovládajte svoju domácnosť cez smartfón
Novým trendom sú riešenia, ktoré zjednodušujú život a prispievajú k väčšiemu pohodliu bývania. Ide o riešenia pre inteligentnú domácnosť, ktoré sa ovládajú cez aplikáciu v mobile, nestoja veľa, nepotrebujú kilometre káblov a ich jednoduchá inštalácia trvá pár minút. Takýmto riešením je napríklad ZEON Smart Domov od ZSE. „Naše riešenie je vhodné pre všetkých, ktorí majú prístup na internet bez ohľadu na to, či bývajú v dome alebo v byte. Ak máte školopovinné deti, ktoré chodia zo školy samé domov, vďaka dverovému senzoru viete, kedy sa vrátili zo školy. Môžete tak byť pokojnejší, že deti sú doma v bezpečí. Zároveň môžete v smart predlžovačke nastaviť, kedy dovolíte deťom pozerať televíziu. Ak chcete prekvapiť manželku, môžete si v aplikácii nastaviť automatické zapnutie jej obľúbenej hudby po príchode z práce. Ďalšou výhodou riešenia ZEON Smart Domov je napríklad sledovanie aktuálnej a historickej spotreby elektrických spotrebičov s možnosťou ich vypnutia na diaľku a mnoho ďalšieho,“ hovorí Ivan Puchrík, produktový manažér pre rozvoj služieb v ZSE.

Ako funguje ZEON Smart Domov?

ZEON Smart Domov pozostáva zo vzájomne prepojených zariadení a senzorov, ktoré sa dajú ovládať cez smartfón prostredníctvom bezplatnej aplikácie dostupnej pre operačné systémy iOS aj Android. Základný balík ZEON Smart Domov Start sa skladá z riadiacej jednotky a doplnkových zariadení, ako sú pohybový senzor, dverový senzor, smart zásuvka, dymový senzor a smart tlačidlo. Cena balíka je 9,90 € mesačne. K základnému balíku je možné samostatne si dokúpiť aj smart predlžovačku či ďalšie doplnkové zariadenia.

Zaujalo vás riešenie ZEON Smart Domov pre vašu inteligentnú domácnosť? Kliknite na www.zeon.sk a dozviete sa viac.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu