Nový Country Manager Operations IMMOFINANZ na Slovensku

Predstavenstvo spoločnosti IMMOFINANZ vymenovalo do funkcie s okamžitou platnosťou nového Country Manager Operations na Slovensku.

Predstavenstvo spoločnosti IMMOFINANZ vymenovalo Petra Očovana do funkcie Country Manager Operations  na Slovensku. S okamžitou platnosťou prevezme zodpovednosť za obchodnú činnosť spoločnosti v krajine.

“Peter Očovan pracuje v spoločnosti IMMOFINANZ od júna 2013 a doteraz mal na starosti prenájom a marketing nášho portfólia kancelárskych nehnuteľností na Slovensku. Sme radi, že v rámci nášho kľúčového trhu na Slovensku máme na palube tohto skúseného realitného odborníka,“ vyjadril sa Dietmar Reindl, COO spoločnosti IMMOFINANZ.

peterocovan-r875_res.jpg

Peter Očovan sa k vymenovaniu do funkcie vyjadril nasledovne: “Teším sa na túto výzvu a so svojim tímom budem naďalej pokračovať v optimalizácii a raste nášho kancelárskeho a retailového portfólia na Slovensku.“ Peter Očovan (37) má za sebou mnohoročné skúsenosti v oblasti prenájmu nehnuteľností. Pred príchodom do spoločnosti IMMOFINANZ pracoval ako realitný maklér v oblasti  priemyselného a špecializovaného trhu.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 350 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.