Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Nový Country Manager Operations IMMOFINANZ na Slovensku

Predstavenstvo spoločnosti IMMOFINANZ vymenovalo do funkcie s okamžitou platnosťou nového Country Manager Operations na Slovensku.

Predstavenstvo spoločnosti IMMOFINANZ vymenovalo Petra Očovana do funkcie Country Manager Operations  na Slovensku. S okamžitou platnosťou prevezme zodpovednosť za obchodnú činnosť spoločnosti v krajine.

“Peter Očovan pracuje v spoločnosti IMMOFINANZ od júna 2013 a doteraz mal na starosti prenájom a marketing nášho portfólia kancelárskych nehnuteľností na Slovensku. Sme radi, že v rámci nášho kľúčového trhu na Slovensku máme na palube tohto skúseného realitného odborníka,“ vyjadril sa Dietmar Reindl, COO spoločnosti IMMOFINANZ.

peterocovan-r875_res.jpg

Peter Očovan sa k vymenovaniu do funkcie vyjadril nasledovne: “Teším sa na túto výzvu a so svojim tímom budem naďalej pokračovať v optimalizácii a raste nášho kancelárskeho a retailového portfólia na Slovensku.“ Peter Očovan (37) má za sebou mnohoročné skúsenosti v oblasti prenájmu nehnuteľností. Pred príchodom do spoločnosti IMMOFINANZ pracoval ako realitný maklér v oblasti  priemyselného a špecializovaného trhu.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 350 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.