Výnosové ski in / ski out apartmány a chalety - Wagrain

Ak premýšľate o investícii do nehnuteľností v Rakúsku a radi lyžujete alebo jazdíte na snowboarde, potom je pre Vás tento projekt

Predstavujeme Vám projekt, ktorý bude postavený v obľúbenom turistickom mestečku Wagrain, priamo pri lanovke Grafenberg. Mestečko leží v srdci lyžiarskeho strediska Salzburger Sportwelt a najväčšej lyžiarskej oblasti v Rakúsku Ski Amadé. Na jeden ski-pass tak môžete využiť až 860 km zjazdoviek a 270 moderných lanoviek.

Wagrain poskytuje vynikajúce podmienky na lyžovanie od decembra až do apríla a navyše umožňuje ľahký prejazd do ďalších vyhlásených stredísk ako Flachau, Zauchensee, Altenmarkt, St. Johann a Radstadt. V blízkosti sa navyše nachádzajú ďalšie lyžiarske oblasti v rámci Ski Amadé - Schladming, Gastein Alebo Maria Alm.

Ale ani v lete sa tu nebudete nudiť! Priamo z Wagrain máte prístup na značené trasy pre horskú turistiku alebo cyklotrasy. Milovníci adrenalínu na horských bicykloch sa môžu nechať vyviesť lanovkou do Mountain Bike Parku. Vo Wagrain taktiež nájdete vodný svet Wasserwelt s niekoľkými bazénmi a wellness.

5-pers-r300_res.jpg

V projekte bude postavených 13 chaletov (127 m2) a 21 apartmánov rôznych veľkostí (73 - 100 m2). Ku všetkým nehnuteľnostiam náleží parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivnica. V hlavnej budove bude majiteľom k dispozícii wellness centrum.

Z juhozápadne orientovaných balkónov alebo terás sa naskytnú krásne výhľady na okolité hory.

Chalety sa skladajú zo 4 spální a 3 kúpeľní. U apartmánov máte možnosť si vybrať z dvoch typov - 2 spálne a 2 kúpeľne alebo 3 spálne a 3 kúpeľne.

Dokončenie projektu sa predpokladá v decembri 2018.

Jedná sa o tzv. Výnosové reality - kombinácia vlastného užívania a ďalšieho prenájmu. Nehnuteľnosti sú určené na predaj do osobného vlastníctva, ale majitelia ich majú povinnosť ďalej komerčne prenajímať.

7-pers-r392_res.jpg

V prípade neprítomnosti majiteľa sa o prenájom postará profesionálna agentúra, takže vlastníkovi v tejto súvislosti nevznikajú žiadne ďalšie starosti. Naopak získava atraktívny príjem z prenájmu vo výške až 4,63% z kúpnej ceny nehnuteľnosti (pred zdanením a po odpočítaní prevádzkových nákladov).

Táto varianta je vhodná predovšetkým pre tých, ktorí svojou nehnuteľnosť v Alpách chcú využívať len určitý čas v roku.

Rakúsky realitný trh sa vyznačuje mimoriadnou stabilitou a pre investorov je teda lákavý aj z hľadiska zhodnotenie ceny nehnuteľnosti v čase.

Výhody tohto ski in / ski out projektu vo Wagrain:

• Priamo pri hlavnej lanovke Grafenberg
  • Vysoký štandard bývania
  • Široká ponuka služieb a športových služieb pre celú rodinu
  • Výnosy z prenájmu až 4,63% (pred zdanením a po odpočítaní prevádzkových nákladov)
  • Wellness centrum v hlavnej budove
  • Komplexné služby správy a prenájmu bez starostí pre majiteľa
  • Ľahká dostupnosť zo SR

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Pre viac informácií nás kontaktujte na www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu