Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Vydanie denníka SME spolu s knihou Ľubomíra Feldeka

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 3,99 €.

Denník SME pripravil pre vás dnes pripravil špeciálne vydanie spolu s knihou fejtónov a rozprávok od Ľubomíra Feldeka. Môžete si ho kúpiť v stánkoch len za 3,99 €.

Ľubomír Feldek už roky vdychuje svojimi fejtónmi do denníka SME ľudskosť, jemnocit a  eleganciu. S pokojom, pokorou a veľkorysosťou človeka, ktorý má veľa spomienok a vie, že tie sú dôležité aj pre ďalšie generácie. Nechce do čitateľa vnášať ťažobu. Hľadá poéziu v rýchlom prúde udalostí, ktoré nás často strhávajú bez šance nadýchnuť sa.

Spomalí nás, aby sme videli drobné nuansy bytia, ktoré občas prezradia viac než dlhočizné prísne analýzy. V tejto knihe prinášame čitateľom výber fejtónov, ktoré autor napísal v rokoch 2014 až 2016 pre denník SME, ako aj bonus, ktorý v novinách nikdy nevyšiel v podobe rozprávky o Európe a rozprávky o Slovensku.

V utorok 27. júna si tak môžete v stánkoch kúpiť denník SME spolu so zaujímavým čítaním na leto len za 3,99 €. Pokiaľ ste si nestihli kúpiť špeciálne vydanie, môžete tak urobiť až do pondelka 3. júla, dokedy bude kniha k dispozícii v stánkoch.

Ak ste predplatiteľ SME, knihu si môžete objednať za zvýhodnenú cenu 2,49 € telefonicky na čísle 02/ 323 77 777 alebo e-mailom na predplatne@petitpress.sk.

Prvá vodka po smrti je knihou od Ľubomíra Feldeka, ktorá vychádza v edícii autorov denníka SME. Prinášame ju pre vás po úspešnom knižnom debute o únose prezidentovho syna od Matúša Burčíka a výbere toho najlepšieho v knihe Rok Petra Schutza či knihe SME rozhovory. Tento rok sa môžete tešiť na ďalšie tituly so zaujímavým čítaním od našich autorov, ktoré obohatia vašu knižnicu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?