Nobelova ponúka kvalitné bývanie za rozumnú cenu

V novostavbe Nobelova je voľných už iba posledných desať z celkového počtu viac ako 350 bytov.

Slovenský developer SITNO Holding Real Estate svojím projektom Nobelova presne vystihol predstavy stoviek záujemcov o modernom, kvalitnom a cenovo dostupnom bývaní v hlavnom meste. Predaje postupujú rýchlo a dnes je už voľných len posledných desať z celkového počtu viac ako 350 bytov. Odovzdanie poslednej, tretej etapy je plánované na koniec budúceho roka a aj napriek už prebiehajúcej výstavbe je vo voľných bytoch stále možné realizovať dispozičné zmeny.

nobelovapr-r945_res.jpg

Nobelova patrí k najlepšie sa predávajúcim bratislavským novostavbám posledných rokov. Ponúka kvalitné bývanie za rozumnú cenu a vďaka kompletnej občianskej vybavenosti, dobrej dopravnej dostupnosti a množstvu zelene napĺňa predstavy väčšiny obyvateľov o komfortnom mestskom bývaní.

Kvalitu stavby ocenili experti

Po stavebnej stránke zastrešuje projekt Nobelova stavebná spoločnosť OTYK invest. „Počas našej  25-ročnej histórie sme realizovali desiatky projektov prevažne v oblasti bytovej výstavby a na Nobelovej tak zúročujeme všetky naše skúsenosti,“ hovorí Jozef Košík, riaditeľ spoločnosti. Kvalitu odvedených prác ocenili aj odborníci z „Rande s realitou“ časopisu Trend. Tí o Nobelovej napísali, že „kvalitné materiály priniesli príjemný štandard bývania“ a vyzdvihli kvalitu prác, architektonické riešenie, dobrý výber bytov a aj ich rozumné usporiadanie.

nobelova1-r350_res.jpg

Výstavba pokračuje, dispozície je stále možné meniť

Prvá etapa projektu bola začiatkom tohto roka odovzdaná novým majiteľom a obyvatelia tej druhej  sa budú môcť sťahovať už koncom tohto a začiatkom budúceho roka. V plnom prúde je aj výstavba posledného, tretieho bytového domu s plánovaným termínom dokončenia v lete  2018. Hrubá stavba budovy aktuálne dosahuje sedem z celkového počtu deväť podlaží. „Až do úplného ukončenia hrubej stavby, zhruba o dva mesiace, je stále možné upravovať dispozičné riešenia jednotlivých bytov. Záujemcovia tak môžu jednoducho a bez výraznejších nákladov upraviť finálne rozloženie tak, aby čo najviac vyhovovalo ich predstavám,“ vysvetľuje Jozef Košík. Požiadavky na úpravy sú však zvyčajne minimálne, najčastejšie ide o spresnenie vývodov elektroinštalácie v izbách či zámenu vaní za sprchovacie kúty v kúpeľniach. Aj to svedčí o tom, že byty v tomto projekte sú navrhnuté maximálne účelne.

Dostupné sú všetky typy bytov

Medzi voľnými bytmi sa nachádzajú jedno-, dvoj-, troj- aj štvorizbové jednotky s výmerami od zhruba 40 až po vyše 110 m2. Všetky byty sú k dispozícii v štandarde a sú vybavené napríklad oknami s vetracími štrbinami či teplovodným podlahovým kúrením v kúpeľni. Ku každému bytu je možné si zakúpiť murovanú pivnicu a k dispozícii sú aj parkovacie státia v suteréne alebo aj v exteriéri za mimoriadne priaznivé ceny od šesť tisíc päťsto po niečo viac ako desať tisíc eur.

nobelovavzorovybyt-r657_res.jpg

Jednoduché financovanie

Na začiatku stačí uhradiť 15 % z ceny bytu a následne už kupujúci nemusí platiť nič až do kolaudácie. Znamená to, že ak dokáže uhradiť prvú splátku z vlastných úspor, prípadnú hypotéku si bude brať až po dostavaní nehnuteľnosti a počas výstavby ho nebudú zaťažovať žiadne splátky.  Súčasťou komplexných služieb spojených s predajom bytov, ktoré zabezpečuje realitná spoločnosť HERRYS, je aj sprostredkovanie financovania. Kupujúci tak počas niekoľkých stretnutí vyrieši všetky záležitosti týkajúce sa kúpy bytu, výberu materiálov a vybavenia, prípadných stavebných úprav a tiež aj komunikáciu s bankami. Projekt má nastavenú spoluprácu s viacerými z nich, vďaka čomu môžu kupujúci získať financovanie za lepších podmienok.

nobelova3-r243_res.jpg

Vzorové byty k dispozícii

Keďže prvá etapa projektu je už hotová, záujemcovia môžu na vlastné oči vidieť, ako bude vyzerať ich bytový dom, skontrolovať si kvalitu prác a aj použité materiály. Pre tieto účely je v projekte k dispozícii aj vzorový byt, stačí si zarezervovať termín obhliadky v realitnej spoločnosti HERRYS.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.