Prenajímate nehnuteľnosť? Spoľahnite sa na Rent Management!

Potrebujete prenajať nehnuteľnosť, v ktorej nikto nebýva? Nemáte čas chodiť na obhliadky? Vyriešime všetko za vás!

Aj takýto byt na prenájom nájdete v našej ponuke.(Zdroj: HERRYS)

Mať pravidelný a dlhodobý príjem z prenájmu nehnuteľnosti vyžaduje od jej majiteľa vysokú mieru zaangažovanosti. Úhrady energií a ďalších nákladov spojených s užívaním nehnuteľnosti, sledovanie platieb nájomného, komunikácia s nájomcami a riešenie prípadných problémov – to je práca na vedľajší úväzok. Ak nechcete všetok svoj voľný čas tráviť starostlivosťou o prenajímanú nehnuteľnosť, spoľahnite sa na Rent Management.

„Nová služba Rent Management je vytvorená na mieru pre majiteľov nehnuteľností určených na prenájom, ktorí si vážia svoj čas a peniaze. Kľúčová výhoda pre klienta spočíva v kontinuálnej obsadenosti bytuhovorí Martin Bečár, partner v realitnej kancelárii HERRYS a vysvetľuje: „Dlhodobo a opakovane zabezpečíme obsadenosť prenajímanej nehnuteľnosti. Už niekoľko mesiacov pred uplynutím doby nájmu pôvodnému nájomcovi aktívne hľadáme nového záujemcu tak, aby sa nasťahoval ihneď po odchode pôvodného nájomcu. Vďaka tomu je obsadenosť nehnuteľností, ktoré takýmto spôsobom spravujeme, celoročná.“

Ďalšia výhoda pre klienta spočíva v zlepšení platobnej disciplíny. „Jediná starosť klienta je pravidelne si kontrolovať úhrady nájomného, o všetko ostatné sa už postaráme my“ vymenúva Martin Bečár ďalšie výhody služby a dodáva: „Kým v prípade klasického prenájmu končí vzťah prenajímateľa a realitnej kancelárie uzatvorením nájomnej zmluvy, pri službe Rent Management zostávame s klientom a aj nájomcom v pravidelnom kontakte. Môžu sa na nás kedykoľvek obrátiť v súvislosti s riešením problémov súvisiacich s nájmom. Majiteľ nehnuteľnosti je tým úplne odbremenený od komunikácie s nájomcom a naopak.“

Súčasťou komplexného balíka služieb je aj neustála právna podpora počas celej doby spolupráce. „Naši interní právnici pripravujú všetky zmluvy, dodatky a ďalšie dokumenty vždy na mieru pre každý jednotlivý obchodný prípad. Klienti si môžu byť istí, že ich právna dokumentácia súvisiaca s prenájmom je vždy riadne a včas aktualizovaná“ ubezpečuje Martin Bečár a na záver zhŕňa kľúčové výhody tejto služby: „Vďaka službe Rent Management sme výrazne skrátili a zjednodušili celý proces prenájmu, zabezpečili väčší výnos z prenajímanej nehnuteľnosti a priniesli väčšiu bezpečnosť, a spokojnosť našim klientom.“

Výhody tejto služby si pochvaľujú najmä klienti, ktorým Rent Management ušetrí veľa času a energie. „Oceňujem profesionálny a nadštandardný servis. Maklér realitnej kancelárie HERRYS, s ktorým spolupracujem, je vždy ochotný, flexibilný, má veľmi slušný prehľad o trhu a navyše výbornú angličtinu, čo sa v mojom prípade ukázalo ako veľká výhoda.“ hovorí jeden zo spokojných klientov, ktorý vďaka tejto službe bez problémov prenajíma byt v Bratislave. „Službu Rent Management odporúčam každému, kto chce prenajímať svoju nehnuteľnosť a nemať s tým žiadne starosti.“ dodáva na záver spokojný klient.

Ak aj vy uvažujete nad prenájmom svojej nehnuteľnosti, neváhajte sa na nás obrátiť. Vieme, akú cenu má dnes vaša nehnuteľnosť na trhu a poradíme vám, ako môžete aj vy, vďaka prenájmu, zarábať viac a mať s tým menej starostí.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.