Trenčania to chcú mať všade blízko. Kde kupujú byty?

Trenčín je mesto módy, mesto hokejistov, festivalové mesto. Vedeli ste však, že je to aj ideálne mesto pre rodiny?

Kam s rodinou. Do mesta či na dedinu?

Skoro každá rodina si aspoň raz v živote položí otázku, kde budú vyrastať ich deti: v meste alebo na dedine? Trenčania často riešia rovnakú dilemu. Dnes je však už dávno známe, že aj mestské bývanie im môže ponúknuť pohodu a spokojnosť.

V meste má rodina všetko poruke

Práve rodiny totiž ocenia, ak to majú v meste všetci jej členovia, malí aj veľkí, z domu všade blízko. Či už na preliezky, do lesíka, na hrádzu, do mesta, na základnú školu, na hrad alebo do obchodného centra. Trenčín reaguje na súčasný trend, mestský spôsob života, a prináša svojím obyvateľom možnosť užívať si výhody mesta naplno.

Z postele do školy za 10 minút? Aj to sa v Trenčíne dá.

Ak sa, napríklad rozhodnete bývať v priamo v Trenčíne, má to pre vás aj veľa časových či ekonomických výhod, ktoré prichádzajú s tým, že nemusíte dochádzať. Rodiny sa viac sústredia na seba, spoločne strávený čas a rodinné zážitky. Rodiny s väčšími deťmi v Trenčíne ocenia blízke moderné športoviská, ktoré rozvíjajú talent ich detí či dobrý výber základných a stredných škôl. Prípadne aj prítomnosť vysokej školy. Samozrejme, v blízkej dostupnosti.

Všade blízko - do prírody aj na ihrisko

Dokonca tiež príroda, ktorá býva skôr doménou dedín, je dobre zastúpená v samotnom Trenčíne. Ostrov, lesík, hrádza či nadherné okolie mesta len tak volá po víkendových rodinných prechádzkach. K tomu dobre padne občas návšteva blízkych kúpeľov. A ak sa rozhodnete cestovať k starým rodičom, praktické a rýchle napojenie na diaľnicu tiež oceníte.

Pýtate sa, kde teda v Trenčíne bývať s rodinou?

Najlepšie predsa tam, kde je to pre rodiny najlepšie prispôsobené. Napríklad v Rodinných bytoch Zlatovská, ktoré práve teraz vyrastajú na jednej z hlavných trenčianskych ulíc. Mať to s rodinou všade blízko je jednoduché a teraz už aj reálne.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu