Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Trenčania to chcú mať všade blízko. Kde kupujú byty?

Trenčín je mesto módy, mesto hokejistov, festivalové mesto. Vedeli ste však, že je to aj ideálne mesto pre rodiny?

Kam s rodinou. Do mesta či na dedinu?

Skoro každá rodina si aspoň raz v živote položí otázku, kde budú vyrastať ich deti: v meste alebo na dedine? Trenčania často riešia rovnakú dilemu. Dnes je však už dávno známe, že aj mestské bývanie im môže ponúknuť pohodu a spokojnosť.

V meste má rodina všetko poruke

Práve rodiny totiž ocenia, ak to majú v meste všetci jej členovia, malí aj veľkí, z domu všade blízko. Či už na preliezky, do lesíka, na hrádzu, do mesta, na základnú školu, na hrad alebo do obchodného centra. Trenčín reaguje na súčasný trend, mestský spôsob života, a prináša svojím obyvateľom možnosť užívať si výhody mesta naplno.

Z postele do školy za 10 minút? Aj to sa v Trenčíne dá.

Ak sa, napríklad rozhodnete bývať v priamo v Trenčíne, má to pre vás aj veľa časových či ekonomických výhod, ktoré prichádzajú s tým, že nemusíte dochádzať. Rodiny sa viac sústredia na seba, spoločne strávený čas a rodinné zážitky. Rodiny s väčšími deťmi v Trenčíne ocenia blízke moderné športoviská, ktoré rozvíjajú talent ich detí či dobrý výber základných a stredných škôl. Prípadne aj prítomnosť vysokej školy. Samozrejme, v blízkej dostupnosti.

Všade blízko - do prírody aj na ihrisko

Dokonca tiež príroda, ktorá býva skôr doménou dedín, je dobre zastúpená v samotnom Trenčíne. Ostrov, lesík, hrádza či nadherné okolie mesta len tak volá po víkendových rodinných prechádzkach. K tomu dobre padne občas návšteva blízkych kúpeľov. A ak sa rozhodnete cestovať k starým rodičom, praktické a rýchle napojenie na diaľnicu tiež oceníte.

Pýtate sa, kde teda v Trenčíne bývať s rodinou?

Najlepšie predsa tam, kde je to pre rodiny najlepšie prispôsobené. Napríklad v Rodinných bytoch Zlatovská, ktoré práve teraz vyrastajú na jednej z hlavných trenčianskych ulíc. Mať to s rodinou všade blízko je jednoduché a teraz už aj reálne.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.