Príbeh tradičného družstva - príbeh Márie Kurucovej

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 1. vydanie.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

V roku 2001 bolo NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO slovenskou spoločnosťou, ktorá sa od iných odlišovala svojim nezvyčajným cieľom, vytvoriť vlastný dôchodkový systém pre svojich členov. Vďaka silnej viere, poctivej práci a túžby mnohých členov žiť inak, nespoliehať sa len na štátny dôchodkový systém, mať vyššie príjmy v dôchodkovom veku… družstvo postupne naberalo na kondícii a dnes aktívne pôsobí na slovenskom aj medzinárodnom trhu. Mnohí sa dnes pýtajú čo je to za družstvo? Či po toľkých rokoch je ešte na trhu? Chcú odpovede na tieto a iné otázky. Preto sme sa rozhodli sprístupniť verejnosti referencie od radových členov družstva, ktorí s družstvom vydržali rôzne obdobia jeho ekonomického rastu a formou článkov písaných rukou samotných členov možno priblížiť viac informácií verejnosti. Formou seriálu jednotlivých postupne publikovaných autentických článkov sa dozviete viac o družstve NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO.

Začíname prvým príbehom člena, pani Márie Kurucovej z Košíc

"Tajomstvo úspechu v živote nie je robiť, čo sa nám páči, ale nájsť zaľúbenie v tom čo robíme!". Táto múdra Edisonova veta je platná vždy a všade a v každej dobe. Aj v tej našej, priatelia. Nie je jedno, či robíme niečo, len preto, aby sme robili a zarobili, alebo preto, že nás práca teší a máme dobrý pocit z viditeľného výsledku. Platí to všeobecne, ale príkladom môže byť aj NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO, ktorého dlhoročnou členkou som aj ja.

V prvých rokoch som veľmi nechápala jeho podstatu, ani podobu v budúcnosti, družstvo začínalo takmer z ničoho, bez majetku, jediným bohatstvom bola vízia projektu, úžasný vzorec a lojálni členovia. Zažila som aj ťažké časy, pochybnosti, aj odchod mnohých členov z družstva. Mnohí neverili, že vydrží všetky prekážky, s ktorými sa potýkalo. Ale ja som vždy v kútiku srdca cítila, že má pevné základy, hodnoty, ktoré podržia a vydržia všetky problémy. A stalo sa. Najmä vďaka jeho autorovi a predsedovi pánovi Martinovi Cigánekovi. Teraz je už iba na nás, či si prisvojíme spomínanú Edisonovú myšlienku - nájsť zaľúbenie v tom, čo robíme! A cielené výsledky sa približujú… keď každý z nás priloží tehličku do mozaiky pomyselnej stavby.

Za najväčšie úspechy považujme založenie vlastnej platobnej inštitúcie a získanie licencie pre ňu, ktorú nám udelila Národná banka Slovenska, programy ako Creditpay - naša elektronická peňaženka, dovolenkový program Vacation, ktorý využívame na cestovanie do celého sveta, z tých novších franšízu Carbon Cleaner na čistenie motorov a produkt BonoPay, ktorý znamená modernú platobnú platformu - platenie mobilom. To všetko nám raz dokáže meniť život, najmä mladým, ktorí v budúcnosti nebudú odkázaní len na štátnu podporu a budú sa môcť popýšiť pravidelnou refundáciou, ktorú si sami vytvorili.

Som šťastná, že som členkou takého aktívneho medzinárodného celku, akým je naše družstvo, že som jeho súčasťou, že sa stretávam s jeho členmi a že si budujem najlacnejší pasívny príjem! Moja vďaka patrí všetkým jeho zakladateľom a tvorcom, zanieteným lídrom, ako je napríklad aj jeho podpredsedníčka pani Zuzka Lukáčová, ktorú si vážim a obdivujem, ktorá nikdy neodmietne pomoc a kolegiálnu radu. Verím v budúcnosť družstva, verím že prežije dlhý čas budúcich generácii.

Tak držme si navzájom palce, družstevníci !

Mária Kurucová

Ďalší príbeh člena družstva si môžete prečítať TU.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.