Súčasťou Donovalley Resort bude i zimný štadión

Známe turistické stredisko Donovaly bude navštevované počas celého roka a nie iba v zime, ako tomu bolo doteraz.

V budúcnosti totiž vyrastie v jeho centrálnej časti projekt Donovalley Resort a jeho súčasťou bude okrem krytej lyžiarskej haly, aká bola postavená napríklad aj v Dubaji, či nového spoločenského centra tejto oblasti tzv. Donovalskej promenády, aj zimný štadión. Je navrhnutý tak, aby zastrešoval viacero aktivít súčasne pre širokú verejnosť a aj pre profesionálnych športovcov.

Viac na www.donovalley.sk.

Všetko pod jednou strechou

Zimný štadión bude prepojený s krytou lyžiarskou halou a ponúkne mnoho aktivít pre športovcov aj rekreantov. Nebude chýbať reštaurácia, bar či tzv. public zóna, z ktorej budú mať návštevníci výhľad nielen na ľadovú plochu, ale aj na zjazdovky v krytej hale. Zimný štadión bude plne vybavený aj pre profesionálne športy v podobe ľadovej plochy, dvoch hokejových trenažérov so streleckou zónou, posilňovne či laboratória so špeciálnou testovacou miestnosťou. Športovci tu budú môcť absolvovať kompletnú prípravu na sezónu. Podobné tréningové centrum, ktoré by združovalo pod jednou strechou tak široké možnosti na športovú prípravu, na Slovensku zatiaľ nie je.

Celoročná prevádzka

Technológia ľadovej plochy umožní, aby bol štadión v prevádzke nepretržite 12 mesiacov v roku. Tak ako športovci, aj široká verejnosť a návštevníci Donovalley Resort budú môcť zimný štadión využívať celoročne a bez obmedzení, aj v najteplejších letných mesiacoch. Ako iné súčasti Donovalley Resort, aj zimný štadión prispeje k tomu, aby Donovaly celoročne ponúkli rôznorodé aktivity, ktoré poskytnú plnohodnotne strávený čas nielen rodinám s deťmi. Výstavba zimného štadióna je naplánovaná na rok 2019.

Viac na www.donovalley.sk.

O Donovalley Resort:

Areál Donovalley Resort s rozlohou viac ako 140 000 m2 sa nachádza v banskobystrickom regióne, v obci Donovaly. Jedinečný slovenský projekt je prvým v strednej Európe a ponúkne nielen krytú lyžiarsku halu využiteľnú počas celého roka, ale aj ďalšie zážitky v podobe zimného štadióna, vodného sveta či wellness, tiež atraktívne priestory pre firemné akcie a kongresy. Súčasťou rezortu bude aj Donovalská promenáda s početnými obchodmi a tematickými reštauráciami poskytujúcimi príjemné chvíle a oddych návštevníkom Donovalley Resort a okolitých miest. Otvorenie poslednej časti projektu, krytej lyžiarskej haly, je naplánované na rok 2020.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.