Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Máte doma študenta? Pošlite ho z banky rovno na koncert!

Zdá sa vám, že banky a koncerty nemajú nič spoločné? Vďaka Tatra Music Academy už áno.

Zdroj: ProfimediaZdroj: Profimedia

Vo svete dospelých možno nie je tak známy, no medzi mladými je posledných pár rokov považovaný za slovenskú DJ-skú špičku. Reč je o DJ-ovi EKG, ktorý tvrdí, že hudba platí všade. Ukázal to vo videu, ktoré za posledný týždeň obletelo Slovensko. Obletel v ňom doslova celý svet a podobný zážitok ponúka aj študentom. DJ EKG v spolupráci s Tatra bankou pripravili špeciálnu kampaň s názvom Tatra Music Academy.

Načítavam video...

Čo je v hre

Ak si vaše dieťa počas trvania kampane, najneskôr do 3. 6. 2018, otvorí nový bezplatný Študentský účet v Tatra banke, je automaticky zaradené do žrebovania o koncert svojho obľúbeného interpreta kdekoľvek na svete pre seba a svojho kamaráta. Máte doma stredoškoláka, ktorý ešte nemá 18 rokov? O to lepšie! Na koncert pocestujete i vy a to všetko úplne zadarmo. Tatra banka preplatí cestu, ubytovanie a koncert aj Vám.

S novým Študentským účtom však získate ešte viac. Ak si po otvorení účtu deti zahrajú na tatraacademy.sk hru s 5 jednoduchými hudobnými úlohami, môžu si zvoliť benefit podľa vlastného výberu: 30 € na nový Študentský účet alebo 30 GB dát od O2. Tiež si môžu zahrať o ďalšie hudobné ceny – vybranú hudobnú aplikáciu na 1 rok, bluetooh JBL Charge 3 reporoduktor alebo bezdrôtové slúchadlá Beats SOLO3 Wireless.

Ako otvoriť účet

Otvoriť si Študentský účet je naozaj jednoduché. Stačí na to občiansky preukaz. Študenti od 15 rokov si môžu účet otvoriť aj bez vašej prítomnosti. Ak chcete na účte byť disponentom, alebo k nemu získať prístup cez Internet banking či mobilnú aplikáciu, je potrebné, aby ste na pobočku Tatra banky prišli aj vy. Účet je pre študentov bezplatný automaticky až do dovŕšenia 20. rokov, po predložení potvrdenia o návšteve školy majú študenti nárok na bezplatný účet až do 26-ky.

Viac info o Tatra Music Academy

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.