Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

UNIQA poisťovňa sa sťahuje do Einsteinova Business Center

Od 21.mája 2018 vyriešite všetko okolo poistenia v UNIQA na novej adrese.

Centrála sa sťahuje do novej budovy na Krasovského ulici v Bratislave.

V novej budove na Krasovského ulici budú od pondelka 21.mája spoločne pôsobiť ústredie a pobočka pre klientov, ktoré sa doteraz nachádzali na Lazaretskej ulici v Bratislave ako aj centrum obhliadok, ktoré bolo doteraz klientom k dispozícii na Galvániho ulici v Bratislave. Na novej adrese tak už klienti vybavia všetko naraz pod jednou strechou – poistenie, nahlásenie škodovej udalosti či obhliadku auta po jeho poškodení.

Nová korešpondenčná adresa UNIQA poisťovne je od pondelka nasledovná: UNIQA poisťovňa, a.s, Krasovského 15, P.O.Box 232, 850 000 Bratislava 5.

Z dôvodu sťahovania bude doterajšia pobočka na Lazaretskej ulici otvorená v piatok 18.5.2018 len do 12.00 hod. Od pondelka 21. mája 2018 už budú pre klientov k dispozícii pracovníci pobočky v budove Einsteinova Business Center každý pracovný deň v pondelok až vo štvrtok od 8.00 – 18.00 hod, v piatok od 8.00 – 16.00 hod.

Poloha budovy ponúka ľahkú dostupnosť električkou aj autom. Zastávka električky je len pár desiatok metrov od budovy (električky č.1 a 3, len 5 min pešo po Starom moste zo zastávky Sad Janka Kráľa). Pre klientov, ktorí navštívia pobočku v nových priestoroch autom, sú k dispozícii parkovacie miesta, ktoré sa nachádzajú priamo pred vchodom do pobočky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu