Spoločnosť HB Reavis oznámila odpredaj kancelárskej budovy

Predaju predchádzal úspešný aprílový predbežný prenájom celej budovy divízii Global Workplace Solutions.

(Zdroj: HB Reavis)

Spoločnosť HB Reavis, medzinárodný poskytovateľ pracovných priestorov, uzavrela so zahraničným súkromným investorom dohodu o predaji budovy Cooper & Southwark s kancelárskymi priestormi najvyššej kvality o výmere viac ako 7.000 m2 na adrese 61 Southwark Street v Londýne. Predaju predchádzal úspešný aprílový predbežný prenájom celej budovy divízii Global Workplace Solutions medzinárodného realitného poradcu CBRE.

Budova Cooper & Southwark sa nachádza v londýnskej štvrti South Bank, ktorá je jednou z najvyhľadávanejších lokalít na prácu a život v meste. Spoločnosť HB Reavis premenila starú budovu na dokonale navrhnutý, moderný kancelársky projekt.

Súčasťou transformácie bola aj premena vnútorných priestorov a vybudovanie atraktívneho, súvislého kancelárskeho prostredia. To sa podarilo dosiahnuť rozšírením budovy, čím vzniklo približne 1.100 m2 nových pracovných priestorov. Sedemposchodová kancelárska budova sa môže pochváli ť ve ľ k ý mi terasami na piatom, š iestom a siedmom poschod í s ná dhern ý mi v ý h ľ admi na Lond ý n, č o je pr í zna č nou č rtou projektov spolo č nosti HB Reavis.

Po projekte 33 Central, nových kancelárskych priestoroch s výmerou takmer 21.000 m2, odpredaného americkej investičnej banke Wells Fargo v roku 2017, je budova Cooper & Southwark druhým dokončeným projektom spoločnosti HB Reavis v Londýne, ktorý bol predaný alebo prenajatý jednému investorovi ako celok.

Steven Skinner, riaditeľ pre obchodné transakcie v spoločnosti HB Reavis, povedal:„Predaj budovy Cooper & Southwark dokazuje našu schopnosť vytvárať hodnotu na základe kvality našich projektov a takisto podmienok dohody o predbežnom prenájme, ktoré sa nám podarilo dosiahnuť. Táto významná investícia zo strany globálneho investora podporuje neustály rozvoj štvrte South Bank, ktorá sa mení na jedno z najatraktívnejších miest na život, prácu a investovanie. Štvrť South Bank bude pre nás aj naďalej kľúčovou oblasťou, zatiaľ čo budeme pokračovať v našich plánoch týkajúcich sa rekonštrukcie budovy Elizabeth House v štvrti Waterloo, v rámci ktorých z nej urobíme jeden z najvýznamnejších projektov v meste.“

Okrem budovy Cooper & Southwark práce spoločnosti HB Reavis v Londýne pokračujú rýchlym tempom projektom 20 Farringdon Street, čo je úplne nová kancelárska budova s výmerou približne 7.900 m2. Štvrtým projektom spoločnosti HB Reavis v Londýne je Elizabeth House, strategicky významná budova v tesnej blízkosti stanice Waterloo, ktorú spoločnosť HB Reavis získala v roku 2017 s plánovacím povolením na približne 88.000 m2. Spoločnosť HB Reavis medzičasom nadviazala spoluprácu s architektmi AHMM ako svojím dizajnovým partnerom, s ktorým chce spolupracovať na vytvorení nového ikonického projektu, ktorý bude ponúkať dizajnové kancelárske priestory a takisto prinesie výrazné zlepšenie verejných priestorov.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.