Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Hovoriaci prekladač reči do vrecka Langie - až 52 jazykov!

Hovoriaci prekladač reči do vrecka – LANGIE Vám umožní pohodlne cestovať a dorozumieť sa kamkoľvek sa pohnete.

prekladačprekladač

Ak radi a často cestujete po svete, ale je pre Vás problém dohovoriť sa teda neovládate cudzie jazyky máme pre Vás skvelé riešenie!

Unikátny elektronický hovoriaci prekladač reči. Langie vám pomôže dohovoriť sa bez trapasov v rôznych situáciách. Či už ste sa stratili a neviete nájsť cestu, vypýtať jedlo v reštaurácii, objednať taxík aťd. Stačí ho zobrať zo sebou do vrecka či kabelky a cesta môže začať. Funguje akoobojsmerný hlasový preklad a je určený pre všetkých pre deti aj pre starších. Ak ste menej technicky zdatní, nemusíte sa báť. Jeho jednoduché ovládanie zvládne naozaj každý. Menu prekladača ako aj samotný preklad je k dispozícii aj v slovenskom jazyku.

Ak chcete niečo preložiť do iného jazyka stačí stlačiť a držať modré tlačítko mikrofónu a po skončení hlášky ho uvoľniť. Za 1-2 sekundy prekladač preloží Vašu hlášku, ktorú budete mať v textovej forme zobrazenú na 1“ dotykovom LCD displeji a túto hlášku zahlási aj v zvukovej forme. Ak budete chcieť zase preložiť to čo Vám vraví druhá osoba, stačí stlačiť a podržať žlté tlačítko mikrofónu a po skončení hlášky ho opäť uvoľniť. Celý proces je až neuveriteľne jednoduchý.Preklad viet a textov cez Langie je extrémne rýchly a komunikácia je vďaka tomu úplne plynulá.

S LANGIE prekladačom sa nemusíte báťo žiadne ďaľšie poplatky za aktualizácie či iné skryté poplatky. Funguje bez nutnosti registrácie osobných údajov či inštalovania app. na mobil.

Prekladač Langie má aj viac iných funkcií využitia. Jednou z ďalších funkcií jehlasové vyhľadávanie obrázkov. Ak ste väčšia skupina, môžete využiť funkciu skupinového tlmočníka stačí sa spárovať s 2 a viacerými LANGIE používateľmi online cez wifi a tak môže reč sprievodcu, alebo tlmočníka sprostredkovať naraz viacerým ľuďom v ich rodnom jazyku. Taktiež si v ňom môžete prehrať súbory, ako napr. videá, obrázky či hudbu.

Ak ste uvažovalinaučiť sa nový jazyk, napríklad nemecký, ale jazykové kurzy sú pre Vás príliš drahé, máme pre Vás riešenie. Vďaka funkcii výučby jazyka, žiadny jazykový kurz nepotrebujete. Úplne Vám bude stačiť LANGIE a môžete sa naučiť základné frázy či slovíčka postačujúce na bežnú komunikáciu na dovolenku, prípadne služobnú cestu.

LANGIE prekladač reči je investícia, ktorú nevyužijete len vy, ale celá Vaša rodina, priatelia, kolegovia, aťd.

Pre viac info navštívte stránku distribútora pre SK a CZ: https://www.langie.sk

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.