Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Kúpte si komfort a teplo domova, kým sa ešte dá

Bratislava ponúka mnoho možností na bývanie, no len pár projektov sa môže pochváliť komplexnosťou a vysokým štandardom zároveň.

Komplexný prístup je charakteristický nielen kvalitou stavby, ale aj dizajnom, štandardom, občianskou vybavenosťou v rámci projektu či v okolí. Kolísky v Záhorskej Bystrici jednoznačne patria medzi takéto projekty.

O kvalitné bývanie je veľký záujem

Tak ako rastie projekt, rastie aj záujem o bývanie v ňom. A niet divu. Esencia projektu je vskutku čarovná a dostane každého, kto hľadá nadštandardné bývanie či komfort.

Aká je teda základná esencia projektu Kolísky? Atmosféra, akú si pamätáme z detstva. Bezstarostná pohoda nedeľného popoludnia, vôňa sviežeho rána a pozitívna energia, ktorú dokáže vytvoriť len rodina. Ak teda spojíme atraktívnu lokalitu, špičkový nadštandard v podobe podlahového kúrenia, drevených podláh, kvalitných dverí od Sapeli či sanity a obkladov od Villeroy & Boch, vybavenie pre obyvateľov v podobe komunitných záhrad či športovísk, zistíme, že Kolísky majú skutočný potenciál priniesť do Záhorskej Bystrice bývanie, ktoré nielenže vyčnieva z radu, ale najmä dáva priestor vašej slobode.

Načítavam video...

Malý projekt s veľkými ambíciami

Kolísky určite nepatria medzi okázalé projekty. Práve naopak. Kolísky predstavujú poctivé bývanie s komornou atmosférou. 98 bytov vytvára v štyroch objektoch uzavretý komplex, v rámci ktorého budú obyvateľom k dispozícii komunitné záhrady, crossfitové ihrisko, detské ihrisko alebo miesto na grilovanie. Opäť sa teda oplatilo načúvať prianiam klientov a vydať sa po náročnejšej ceste. Potvrdzuje to aj fakt, že viac ako 50 % bytov je už predaných.

Záhorská Bystrica – ideálne miesto na život

Záhorská Bystrica je naozaj atraktívnym miestom na život. Vidiecky charakter tejto bratislavskej mestskej časti s rýchlym napojením na centrum predstavuje ideálnu kombináciu nielen pre rodiny s deťmi. A práve v tejto lokalite vyrastá rezidenčný projekt Kolísky z dielne renomovaného developera ITB Development.

Mestská časť na úpätí Malých Karpát ponúka svojim obyvateľom spojenie, aké človek nenájde len tak. Veď kde inde môžete žiť v absolútne bezprostrednom kontakte s prírodou, no zároveň si neodopierať štandard, ktorý očakávate od modernej mestskej časti? Záhorská Bystrica ponúka svojim obyvateľom nielen plnohodnotnú občiansku vybavenosť, ale aj množstvo voľnočasových atrakcií. Len v okolí Kolísok nájdete niekoľko materských škôl, základnú školu, športoviská, obchody či reštaurácie.

Za projektom Kolísky stojí developer ITB Development, tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MAMAPAPA, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahou dovoliť klientom dotvoriť si finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.kolisky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line