Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Modesta Real Estate úspešne sprostredkovala obchodnú transakciu

Modesta Real Estate asistovala pri akvizícii pozemku v developerskom projekte Mountpark o rozlohe asi 90.000 m² v Madride.

(Zdroj: Modesta Real Estate)

Modesta Real Estate asistovala pri akvizícii pozemku v developerskom projekte Mountpark o rozlohe približne 90.000 m² v španielskom Madride. Pozemok sa nachádza východne od Madridu a vyznačuje sa výbornou polohou, ktorá zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť verejnej dopravy a napojenie na medzinárodnú infraštruktúru.

V poslednom období sa španielsky trh s komerčnými nehnuteľnosťami výrazne rozvíja, čo sa odzrkadľuje v náraste záujmu zo strany investorov a vo výstavbe nových projektov.

"Teší nás, že sme mohli byť nápomocní pri tejto transakcií a poskytnúť klientovi - developerskej spoločnosti Mountpark naše konzultačné služby. Trh s komerčnými nehnuteľnosťami v Španielsku má veľmi pozitívne prognózy z hľadiska rastu a ďalšieho vývoja v budúcnosti”, zdôrazňuje Sebastian Scheufele, SIOR a managing partner spoločnosti Modesta Real Estate.

O spoločnosti Modesta Real Estate

Modesta Real Estate bola založená vo Viedni v roku 2002. Okrem centrály vo Viedni bola v roku 2005 v Bratislave spustená dcérska spoločnosť. Od svojho založenia sa Modesta Real Estate môže spätne pozerať na úspešnú históriu spoločnosti. Značný podiel na tomto úspechu prinášajú prestížni klienti ako AMISOLA, BECHTLE, BFI, BOSCH, HONEYWELL, LOUIS VUITTON, MONDI AG, MOUNTPARK, PHILIPS, PROLOGIS, SIEMENS, SIGNA, USAA a WOLSELEY. V posledných rokoch sa úspešne dokončili milióny m2 kancelárskych, priemyselných a logistických priestorov, ako aj developerských pozemkov. Okrem domácich trhov v Rakúsku a na Slovensku pomáha Modesta Real Estate aj v mnohých transakciách na trhoch strednej a východnej Európy a podporuje svojich medzinárodných partnerov v oblasti poradenstva v oblasti nehnuteľností.

Modesta Real Estate

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.