Streda, 29. január, 2020 | Meniny má Gašpar

Kuchyne si odteraz odnesiete už aj v mobile

Tak ako kuchyňa tvorí srdce domácnosti, tak kuchynský nábytok tvorí srdce spoločnosti Decodom.

(Zdroj: Decodom)

Odborná verejnosť a vedenie národného výstaviska Agrokomlex ocenili spoločnosť Decodom za dlhodobý komplexný prístup k výrobe a predaju kuchynského nábytku a sprístupnenie moderných technológií zákazníkovi.

Tak ako kuchyňa tvorí srdce domácnosti, tak kuchynský nábytok tvorí srdce spoločnosti Decodom, ktorá je najväčším výrobcom nábytku na Slovensku. Vznikla v roku 1999 a nadviazala tak na výrobu nábytku, ktorá má v tomto regióne tradíciu už od roku 1912.

Kuchyne Family – najnovší trend od Decodomu

Počas 20 rokov sa kuchyne z Decodomu stali súčasťou mnohých slovenských, ale aj európskych rodín. Rozumieme individuálnym potrebám rodinného kruhu, a preto je ponuka kuchýň Decodom pestrá.

Kuchyne Family sú najnovším členom rodiny kuchýň z Decodomu, ktoré generačne nahradia kuchyne Decoplan. Ako býva zvykom v dobrých rodinách, zdedili všetky dobré vlastnosti a vďaka modernej dobe získali množstvo výhod.
Vysoká úroveň kuchýň Family zohľadňuje individuálne nároky našich zákazníkov. V ponuke máme klasické aj moderné kuchyne, ktoré vám navrhneme do malých aj veľkých priestorov. Rôznorodosť farebných vyhotovení a ich vzájomné kombinácie vyčaria vo vašej kuchyni pohodu a harmóniu. Komplexné riešenie priestoru vám umožní zariadiť túto dôležitú miestnosť vášho domova spolu s obývačkou v jednom tóne. K návrhu kuchyne vám samozrejme poradíme vhodné elektrospotrebiče, drez, batériu a praktické doplnky pre vaše pohodlie.

Výhody kuchýň Family:

• 22 modelov kuchýň
  • 14 farieb korpusov
  • 26 farieb pracovných dosiek
  • 185 farieb predných plôch
  • 868 typov skriniek
  • 20-ročná tradícia výroby kuchýň
  • kvalitné kovanie Blum
  • vyššia kvalita za nezmenenú cenu
  • prehľadná a variabilná vnútorná výbava
  • moderný dizajn a dlhá životnosť
  • široká ponuka farieb a modelov
  • individuálne a ergonomické riešenia
  • inovatívna technológia výroby
  • kvalitné vstupné materiály

Meníme vnímanie reality

Zariadiť si interiér bytu v papučiach a so šálkou čaju v ruke? Absolútne reálne. Vďaka technológii rozšírenej reality si každý človek bude môcť vložiť objekty do vlastného priestoru, prejsť sa okolo, presúvať, meniť a upravovať ich. Len tak, s aplikáciou od spoločnosti Decodom a Enli v telefóne.

Viac kuchýň a nábytku nájdete na www.decodom.sk

Peniaze z poistky môžete dostať rýchlejšie. Poradíme vám ako

Škodu musí poisťovňa preplatiť do pätnástich dní.

Platiť kartou môžete odteraz štýlovo

Nové dizajny platobných kariet prinášajú krásu do vašich peňaženiek.

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.