Kuchyne si odteraz odnesiete už aj v mobile

Tak ako kuchyňa tvorí srdce domácnosti, tak kuchynský nábytok tvorí srdce spoločnosti Decodom.

(Zdroj: Decodom)

Odborná verejnosť a vedenie národného výstaviska Agrokomlex ocenili spoločnosť Decodom za dlhodobý komplexný prístup k výrobe a predaju kuchynského nábytku a sprístupnenie moderných technológií zákazníkovi.

Tak ako kuchyňa tvorí srdce domácnosti, tak kuchynský nábytok tvorí srdce spoločnosti Decodom, ktorá je najväčším výrobcom nábytku na Slovensku. Vznikla v roku 1999 a nadviazala tak na výrobu nábytku, ktorá má v tomto regióne tradíciu už od roku 1912.

Kuchyne Family – najnovší trend od Decodomu

Počas 20 rokov sa kuchyne z Decodomu stali súčasťou mnohých slovenských, ale aj európskych rodín. Rozumieme individuálnym potrebám rodinného kruhu, a preto je ponuka kuchýň Decodom pestrá.

Kuchyne Family sú najnovším členom rodiny kuchýň z Decodomu, ktoré generačne nahradia kuchyne Decoplan. Ako býva zvykom v dobrých rodinách, zdedili všetky dobré vlastnosti a vďaka modernej dobe získali množstvo výhod.
Vysoká úroveň kuchýň Family zohľadňuje individuálne nároky našich zákazníkov. V ponuke máme klasické aj moderné kuchyne, ktoré vám navrhneme do malých aj veľkých priestorov. Rôznorodosť farebných vyhotovení a ich vzájomné kombinácie vyčaria vo vašej kuchyni pohodu a harmóniu. Komplexné riešenie priestoru vám umožní zariadiť túto dôležitú miestnosť vášho domova spolu s obývačkou v jednom tóne. K návrhu kuchyne vám samozrejme poradíme vhodné elektrospotrebiče, drez, batériu a praktické doplnky pre vaše pohodlie.

Výhody kuchýň Family:

• 22 modelov kuchýň
  • 14 farieb korpusov
  • 26 farieb pracovných dosiek
  • 185 farieb predných plôch
  • 868 typov skriniek
  • 20-ročná tradícia výroby kuchýň
  • kvalitné kovanie Blum
  • vyššia kvalita za nezmenenú cenu
  • prehľadná a variabilná vnútorná výbava
  • moderný dizajn a dlhá životnosť
  • široká ponuka farieb a modelov
  • individuálne a ergonomické riešenia
  • inovatívna technológia výroby
  • kvalitné vstupné materiály

Meníme vnímanie reality

Zariadiť si interiér bytu v papučiach a so šálkou čaju v ruke? Absolútne reálne. Vďaka technológii rozšírenej reality si každý človek bude môcť vložiť objekty do vlastného priestoru, prejsť sa okolo, presúvať, meniť a upravovať ich. Len tak, s aplikáciou od spoločnosti Decodom a Enli v telefóne.

Viac kuchýň a nábytku nájdete na www.decodom.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch