Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Tatra banka otvorila pobočku budúcnosti

Predstavte si pobočku banky, v ktorej sa cítite tak dobre, že sa do nej chcete vracať opakovane. Taká je nová pobočka Tatra banky.

Ako líder v inováciách sa Tatra banka rozhodla priniesť klientom nový typ pobočky, ktorý klientov rozhodne zaujme. Pobočka na Galvaniho ulici v Bratislave síce funguje už dlhé roky, mení sa však jej dizajn a spôsob poskytovania hotovostných služieb klientovi. Obnovená pobočka nemá žiadnu pokladňu, napriek tomu však realizuje vklady a výbery 24/7. Klientom je totiž k dispozícii bankomat s možnosťou vkladu a výberu v samoobslužnej zóne, ktorá im je dostupná nonstop. Výhodou je, že klienti môžu tieto hotovostné operácie vykonávať aj v časoch, kedy je inak pobočka zatvorená.

Bankomaty, ktoré slúžia rovnako na vklad ako aj na výber, pridala do svojej siete bankomatov Tatra banka už v roku 2018. „Prvé reakcie klientov na nový typ bankomatov sú veľmi pozitívne, preto sme sa rozhodli ich postupne zaradiť na viaceré miesta v rámci Slovenska,“ hovorí Zuzana Žiaranová, hovorkyňa Tatra banky.

V dnešnej elektronickej dobe vedia väčšinu požiadaviek klienti vyriešiť bez návštevy pobočky. Tí, ktorí zatiaľ nezačali využívať Internet banking alebo mobilnú aplikáciu Tatra banka, môžu v samoobslužnej zóne využiť aj tzv. „kiosk“. Jedná sa o zariadenie, na ktorom si môžu vyskúšať, ako Internet Banking funguje. Pracovníci pobočky ochotne klientom ukážu, ako sa do Internet bankingu prihlásiť, používať ho a aké má výhody oproti návšteve kamennej pobočky.

Pobočka na Galvaniho zaujme aj svojim minimalistickým, nadčasovým dizajnom, ktorý je premyslený do posledného detailu. „Nový dizajn pobočiek vznikol v spolupráci s architektonickými štúdiami 3070 a AT26 v roku 2017, kedy získal aj ocenenie ICONIC AWARDS2017 v kategórii Interior. Aj vďaka použitiu kombinácie dreva, čiernej a doplnkovej bielej farby pôsobí dizajn interiéru veľmi prívetivo,“ dopĺňa Zuzana Žiaranová.

Celý koncept dopĺňa viaczmyslová komunikácia, ktorej súčasťou je príjemná hudba a unikátna vôňa. Stretnutie s bankárom tak môže pripomínať návštevu galérie súčasného umenia, kde bankár prezentuje vhodné riešenia na najmodernejších technológiách

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.