Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Interiérová omietka zo Slovenska získala prestížne ocenenie

Vybrali ju medzi 11 najlepších stavebných materiálov.

Riaditeľ obchodnej pobočky Helske Energy Save v Španielsku Gorka Otegui (vľavo) pri preberaní ocenenia od manažéra nákupu spoločnosti BigMat, ktorá bola partnerom podujatia - Juan José Marichalara.Riaditeľ obchodnej pobočky Helske Energy Save v Španielsku Gorka Otegui (vľavo) pri preberaní ocenenia od manažéra nákupu spoločnosti BigMat, ktorá bola partnerom podujatia - Juan José Marichalara.

Na 13. ročníku odovzdávania cien NAN v Španielsku sa zišlo 150 odborníkov v oblasti architektúry a stavebníctva, ktorí posudzovali celkovo 234 prihlásených projektov.

Ocenenia získalo 11 najlepších stavebných materiálov. V kategórii Alternatívne technické a konštrukčné riešenia zvíťazil produkt Nano Coat Home spoločnosti HELSKE, ktorý produkuje výrobný závod v Levoči.

Nano Coat Home je špeciálna termoizolačná omietka pre interiér, ktorá vytvára na stene aktívnu vrstvu. Vďaka nej sa teplo v miestnosti kumuluje rýchlejšie a doba vykurovania sa výrazne skracuje. Omietka nefunguje len na princípe tradičného tepelného izolantu, ale aj na princípe reflexnej vrstvy, ktorá dokáže teplo „odraziť“ späť do miestnosti. S ohľadom na podmienky, v ktorých je aplikovaná, môže Nano Coat Home ušetriť až do 30% energie na vykurovanie, resp. ochladzovanie miestnosti.

Načítavám video...

Nano technológie použité pri výrobe omietky zabezpečujú navyše jej paropriepustnosť. V interiéri, kde sa využíva je preto eliminovaný výskyt plesní a kondenzácie.

Načítavám video...

Interiérová omietka od spoločnostiHELSKE je vyrábaná ekologickými technológiami. Po jej použití bol nameraný veľmi nízky obsah VOC (volatile organic compounds, v preklade: prchavé organické zlúčeniny). To znamená, že omietka je vhodným materiálom aj do priestorov, kde sa očakáva zdržiavanie osôb so zvýšenou citlivosťou – deti, starší ľudia, či osoby s alergiami, ale aj do priestorov, v ktorých trávime veľa času – napríklad spálňa, detská izba, učebne v školách a škôlkach, kancelárie a podobne.

Vďaka nízkej hodnote VOC v kombinácii s jej ostatnými vlastnosťami je omietkaNano Coat Home schopná tiež predchádzať vzniku Syndrómu chorých budov, známemu ako SBS – Sick Building Syndrome.

Základné certifikované hodnoty omietky Nano Coat Home spoločnosti HELSKE:

Tepelná vodivosť: λ​ = 0,0396 W / mK

Tepelná reflexivita – Emisivita: ε = 0,83

Paropriepustnosť - Ekvivalentná difúzna hrúbka: sd = 0,144 m

VOC: najvyšší rating A+

Nano Coat Home vyrába divízia HELSKE ENERGY SAVE, ktorá patrí do skupiny HELSKE.

Viac informácií získate na stránkach:www.helskeenergysave.com

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k