Sobota, 18. január, 2020 | Meniny má Bohdana

Zabavte sa s deťmi. HELSKE vás odmení zdravou omietkou

Vyrobte so svojimi deťmi počas prázdnin kŕmidlo a získajte zdravé prostredie pre celú triedu.

Materiál a realizačné práce môže získať pre „svoju“ triedu ktokoľvek, kto vyrobí a odfotí kŕmidlo pre vtáčiky. SpoločnosťHELSKE odmení 10 najlepších.

Priblížiť deťom nevyhnutnosť ochrany prírody a tiež ich podnietiť k tvorivosti a k využívaniu druhotných surovín – to je zámerom projektu NanO Objavy, ktorý vyhlásila a realizuje spoločnosť HELSKE. Pomôže tak vytvoriť zdravé a bezpečné prostredie pre stovky detí na Slovensku. Pre zriaďovateľov škôl táto pomoc znamená výraznú úsporu nákladov na vykurovanie.

Načítavám video...

“Inovácie – Ľudia – Príroda sú tri základné hodnoty Helske, ktoré tvoria aj základ tejto súťaže. V každom našom produkte sa spájajú inovácie a moderná veda s prírodou. Radi by sme pre tieto hodnoty nadchli aj deti, povedal Clayton Stone, šéf inovácií Helske.

Nízky obsah VOC a najvyšší rating A+

Interiérová omietka Nano Coat Home od spoločnosti HELSKE je vyrábaná ekologickými technológiami. Po jej použití bol nameraný veľmi nízky obsah VOC (volatile organic compounds, v preklade: prchavé organické zlúčeniny). To znamená, že omietka je vhodným materiálom aj do priestorov, kde sa očakáva zdržiavanie osôb so zvýšenou citlivosťou – deti, starší ľudia, či osoby s alergiami, ale aj do priestorov, v ktorých trávime veľa času – napríklad spálňa, detská izba, učebne v školách a škôlkach, kancelárie a podobne.

Vďaka nízkej hodnote VOC v kombinácii s jej ostatnými vlastnosťami je omietka Nano Coat Home schopná tiež predchádzať vzniku Syndrómu chorých budov, známemu ako SBS – Sick Building Syndrome.

Načítavám video...

Vysoká paropriepustnosť = žiadny výskyt plesní

Nano technológie použité pri výrobe Nano Coat Home zabezpečujú navyše paropriepustnosť omietky. V interiéri, kde sa využíva je preto eliminovaný výskyt plesní a kondenzácie.

Mimoriadne dobré výsledky sú po použití omietky dosahované pri odstraňovaní tepelných mostov. Vďaka kombinácii jej vlastností – teda zvyšovaniu povrchovej teploty stien a vďaka paropriepustnosti je omietka Nano Coat Home schopná odstrániť dopady tepelných mostov ako je tvorba plesní, húb, zmeny farebnosti objavujúce sa hlavne v rohoch miestností, na okenných špaletách a podobne.

Omietka Nano Coat Home od HELSKE môže ušetriť až do 30% energie na vykurovanie

Nano Coat Home v sebe spája aj vlastnosti termoizolačnej omietky pre interiér, ktorá vytvára na stene aktívnu vrstvu. Vďaka nej sa teplo v miestnosti kumuluje rýchlejšie a doba vykurovania sa výrazne skracuje. Omietka nefunguje len na princípe tradičného tepelného izolantu, ale aj na princípe reflexnej vrstvy, ktorá dokáže teplo „odraziť“ späť do miestnosti. S ohľadom na podmienky, v ktorých je aplikovaná, môže Nano Coat Home ušetriť až do 30% energie na vykurovanie, resp. ochladzovanie miestnosti.

Načítavám video...

Základné certifikované hodnoty omietky Nano Coat Home spoločnosti HELSKE:

VOC: najvyšší rating A+

Paropriepustnosť - Ekvivalentná difúzna hrúbka: sd = 0,144 m

Tepelná vodivosť: λ​ = 0,0396 W / mK

Tepelná reflexivita – Emisivita: ε = 0,83

Načítavám video...

Omietku Nano Coat Home vyrába divízia HELSKE ENERGY SAVE vo svojom výrobnom závode v Levoči, ktorý patrí do skupiny HELSKE.

Viac informácií získate na stránkach: www.helskeenergysave.com

Viac informácií o projekte NanO Objavy získate na stránkach: www.nanoobjavy.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

V košickom Kauflande pribudol nový McDonald´s

McDonald´s ešte koncom minulého roku otvoril svoju 32. reštauráciu na území Slovenska.

Duálna akadémia: Na strednej škole sa vzdelávajú, aj zarábajú

Súkromná stredná odborná škola Duálna akadémia uvedie v tomto roku do pracovného života prvých maturantov.