Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Deti cestujú do exotiky zadarmo

Do 14. februára majú deti u nás 100% zľavu na akúkoľvek dovolenku v exotike.

Záleží nám na budúcnosti Slovenska a vieme, že vzdelané a rozhľadené deti nás všetkých posunú ďalej. Chceme rodinám pomôcť. Ukážte deťom svet, raz vám to vrátia.

Vaše deti sa na zájazdoch BUBO Family stretnú s inými deťmi, ktoré taktiež výborne rozprávajú cudzími jazykmi, hrajú na klavíri, tenis, poznajú svet. Ich rodičia veria, že vzdelanie a lepšie porozumenie svetu je v dobe globalizácie jednoznačná konkurenčná výhoda. Prihláste sa do 14. februára a deti s Vami pocestujú do exotiky zadarmo. Viac info o dovolenke s deťmi nájdete tu.

Z ponuky vyberáme:

Vanilkové ostrovy
1. 7. → 11. 7. 2020
Odporúčame od 4 rokov
Luxusná rodinná dovolenka na ostrovoch Seychely, Maurícius a Réunion, ktoré majú prezývky ostrovy lásky, raj rajov a ktorých pláže sa každoročne dostávajú do TOP 10 sveta. Na tropických voňavých ostrovoch so striebristými plážami sa pestuje najkvalitnejšia vanilka. Najkrajšie pláže sveta na Seycheloch, drsná no úchvatná príroda na Réunione a na záver luxusný hotel na najkrajších plážach Maurícia.

Thajsko, Malajzia, Singapur
Odporúčame od 6 rokov
2. 7. 2020 → 16. 7. 2020
Tri krajiny juhovýchodnej Ázie vás na jednej ceste prevedú svetom buddhizmu, islamu aj biznisu. Usmievavé Thajsko je exotické aj civilizované, čo sľubuje zážitok aj pohodlie. Uvidíte krásne zdobené chrámy, stále živé staré tradície aj opustené ostrovy Andamanského mora s bielymi plážami. V Kuala Lumpur vás privítajú mrakodrapie dvojičky a v Singapure mesto peňazí zasadené v botanickej záhrade.

S rodinou do Kolumbie a Panamy
Odporúčame od 8 rokov
29. 7. → 10. 8. 2020
Tu kombinujeme najkrajšie miesta Kolumbie s relaxom priamo na plážach Panamy. Obidve krajiny odborníci dávajú na prvé miesto v Amerike, čo sa týka cestovného ruchu. Maximálna exotika, vysoká úroveň služieb, žiadne tropické choroby a konečne bezpečne. Ideálna kombinácia zážitkov a oddychu. Dostupná cena a all inclusive.

Svätá Zem
Odporúčame od 10 rokov
3. 4. → 12. 4. 2020
Exkurz do dejín ľudstva, ale aj do svetových vzťahov súčasnosti. Boží hrob, vyskúšate sladký mätový čaj a dotknete sa novodobého divu sveta v Petre. Beduínske príbehy a aktuálne filmy spoznáte vo Wadi Rum a na záver sa necháte unášať Mŕtvym morom. Miesta, s ktorými sa naše deti stretávajú od útleho veku v príbehoch a poučeniach, si teraz pozrú na vlastné oči. Ulovte spoločné zážitky, ktoré vás budú spájať celý život.

Dánsko z rozprávky
Odporúčame od 4 rokov
13. 8. → 18. 8. 2020
Extrémne sympatická škandinávska krajina, ktorá v sebe spája to najlepšie zo severu aj zo zvyšku Európy. Systém funguje dokonale, mestá sú stavané pre ľudí, každý Dán má buď bicykel alebo dieťa alebo oboje. V tejto krajine vám bude s rodinou dobre, navyše sme program ušili deťom na mieru. Legoland zložený z miliónov kociek, kolotoče v zábavných parkoch a zvieratká na safari, v ZOO aj v akváriu. Poďte s nami do krajiny rozprávkara Hansa Christiana Andersena a užite si leto v škandinávskom štýle.

5 najkrajších miest Škandinávie
Odporúčame od 8 rokov
3.7. - 10.7. 2020
5 najkrajších miest Škandinávie na jednej ceste. Andersenova Kodaň s Malou morskou vílou, Štokholm – jedno mesto ležiace na mnohých ostrovoch, mesto Zlatana Ibrahimoviča Malmö s mrakodrapom v tvare špirály, klasicistické Helsinki s najsladšími jahodami, stredoveký Tallinn, ktorý vyzerá ako kulisa z rozprávky, a secesná Riga, kde na somárovi stojí prasa, na ktorom stojí mačka, ktorá má na chrbte kohúta. Plavba cez Fínsky aj Botnický záliv loďou.

Všetky dovolenky so 100% zľavou pre deti nájdete tu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.