Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Exkluzívny balíček rúšok so znakom Slovenska pre každého!

TOP balíček 5-tich ručne vyrábaných dizajnových 2-vrstvových rúšok zo 100% bavlny najvyššej kvality a liter dezinfekcie k tomu.

(Zdroj: PekneRuska.sk)

To je výbava, ktorá má stále cenu zlata. Rúška sa dočasne stali povinnou výbavou pre každého jedného z nás. Asi každý by rád dokázal, že je hrdý Slovák, tak ako väčšina našich politikov. Práve preto je tu špeciálny balíček pre každého správneho Slováka.

Tento exkluzívny balíček z edície ZVLÁDNEME TO, obsahuje ručne vyrábané dizajnové 2-vrstvové ochranné rúška zo 100 % bavlny najvyššej kvality s luxusne vyšitým znakom Slovenska (v balení 4 kusy - biela, čierna, modrá a červená so zapínaním na gumičky) a k tomu 1 kus ochranné rúško PeknéRúška.sk.

Spolu tak získate 5 exkluzívnych rúšok, ktoré sú dostupné iba na PeknéRúška.sk a k tomu 1 liter dezinfekcie na ruky aj povrchy. Všetky rúška sú opakovateľne použiteľné, môžete ich prať v práčke a následne kľudne aj prežehliť. Sú v univerzálnej veľkosti a sadnú každému. Exkluzívny TOP balíček vyrobený na Slovensku si môžete kúpiť na stránke PeknéRúška.sk.

POZOR! Z každého predaného balíčka je 1 € určené na nákup rúšok pre neziskové organizácie (najmä nemocnice a zdravotnícke zariadenia), ktoré nás požiadajú o naše rúška. Viac o tom ako pomáhame, nájdete na www.pekneruska.sk/pomahame.

Ak by ste mali záujem len o jedno rúško z edície ZVLÁDNEME TO, samozrejme aj to je možné zakúpiť a to priamo na tejto stránke. Do pozornosti by sme určite dali aj špeciálne 2-vrstvové rúško z antibakteriálnej bavlny s časticami striebra, ktoré sa svojim účinkom vyrovná respirátoru FFP2.

Ak by ste si na rúško radi umiestnili vlastný motív, je tu pre Vás unikátne rúško s potlačou. Môžete si vybrať z predvolených motívov, alebo zaslať vlastný návrh, ktorý Vám radi vyrobíme už od 1 kusu.

Pre tých, ktorí hľadajú najvýhodnejšiu cenu, je tu najlacnejšie 2-vrstvové rúško zo 100 % bavlny na trhu. Nakoniec určite každého poteší, že sme pridali do svojej ponuky aj základné potraviny, kde okrem trvanlivých potravín a nápojov, nájdete napr. aj trdelník zo Skalice, ktorý Vám každý deň radi doručíme čerstvý, priamo z pekárne.

Tešíme sa, že si z našej bohatej ponuky vyberiete produkt, ktorý Vám najviac vyhovuje a sme radi, že Vám ho budeme môcť doručiť v Bratislave a okolí do 24 hodín (vrátane víkendov) a pre iné lokality do 48 hodín. Rovnako radi náš tovar doručíme do akejkoľvek inej krajiny.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.