Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Čerešne fine living: Žite svetovo každý deň!

Bývanie v štvrti plnej aktivít podnecuje deti aj dospelých. Čerešne fine living sú viac vizitkou životného štýlu, než len adresou.

Čerešne chutia svetovo

Dúbravské Čerešne fine living, ocenené odbornou porotou CIJ Awards Slovakia ako rezidenčný projekt roka, dávajú budúcim obyvateľom možnosť zažiť svetové dizajnérske a komunitné trendy priamo doma. Mnohé zo širokej palety benefitov privítajú rodičia práve teraz, s nástupom nového školského roka.

Netreba azda ani zdôrazňovať, že príprava na ten aktuálny nebola len o nákupoch peračníkov. Rodinám priniesla viac stresu a otázok ako zvyčajne, o to viac stúpa hodnota bývania, ktoré dennodenne prispieva k zdravému vývoju detí, poskytuje im dostatok bezpečného priestoru na vonkajšie hry, podnecuje ich k objavovaniu a učí rešpektu k prírode.

V Čerešniach fine living to vždy žije a vaši školáci budú mať viac než dosť dôvodov, prečo po príchode domov nezapnúť televízor a netráviť celé poobedie na gauči.

Klub susedských záhradkárov

Komunitné záhradky rovno pod vašimi oknami predstavujú dobrý spôsob, ako deti hravou formou učiť zodpovednosti a trpezlivosti. Paradajka v šaláte nikdy viac nebude len nutným „zlom“, ale tou najsladšou pochúťkou, ak dáte vašim drobcom šancu podieľať sa na jej raste už od zasadeného semienka. A čo tak zavolať susedov na kulinársky večer so špecialitami z domácej úrody? Klubovňu Čerešní fine living môžete využiť aj na takéto spoločenské akcie.

Ekologické vychádzky do lesoparku

Budovanie silnej susedskej komunity bol zámer, o ktorý sa architekti Čerešní fine living usilovali už od skíc a po prvých fázach projektu vidieť, že im vyšiel na výbornú. Komunitotvorné prvky rovnomerne rozdelené do športových, oddychových a spoločenských zón prispievajú k lepšej socializácii so susedmi. Tí sa dnes už sami proaktívne podieľajú na zveľaďovaní svojej štvrte. Napríklad pravidelným čistením okolitého lesoparku, do ktorého sa s radosťou zapájajú deti aj dospelí. Podobné aktivity posilňujú komunitný ráz projektu a robia z Čerešní fine living miesto s príjemne družnou atmosférou.

Fit aj relax v netuctových vnútroblokoch

Tak ako jednotlivé bytové domy v Čerešniach, aj ich pridružené dvoryoplývajú vlastnou identitou, takže majú ďaleko od radových sídliskových ihrísk. To, čo ich spája, je množstvo „vychytávok“ lákajúcich k tráveniu voľného času na čerstvom vzduchu. Načo chodiť do fitka, keď sa môžete prezuť do tenisiek a cvičiť doslova pár krokov od vchodových dvier vo vlastnej crossfit zóne? Alebo nechajte deti, nech sa vyšantia na preliezkach uzavretých dvorov, zatiaľ čo si odpočiniete pri vodnej lagúne.

Doma ako v bavlnke

Svetový pocit z bývania vám dajú Čerešne fine living aj v momentoch, keď túžite úplne „vypnúť“ a oddávať sa slastnému ničnerobeniu na terase či vo vani. Značková sanita Villeroy & Boch, drevené parkety s nášľapnou vrstvou z dubovej dyhy či vyššie interiérové dvere slovinskej značky Lipbled rozmaznajú každého pôžitkára a sú súčasťou nadštandardu, ktorý je v čerešňových bytoch štandardom.

Užívajte si prvotriedny domáci komfort a aktívny životný štýl v rozrastajúcom sa projekte, ktorý má už teraz našliapnuté stať sa obľúbeným kúskom mesta. Nové byty v ponuke nájdete nawww.ceresne.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.